home Smykker og Mode Sådan sammensætter du det bedste outfit

Sådan sammensætter du det bedste outfit

Hvad end du skal i byen, på arbejde, til familiefest, jobsamtale eller måske noget helt femte, er det vigtigt at tage sig ud på beds mulig vis. Det handler ikke bare om at have noget pænt tøj, men også om at kunne style det og sammensætte det, så det giver mening. Det kan dog være svært, hvis man ikke ved, hvor man skal starte. Nedenfor er derfor samlet en række tips og råd, du med fordel kan bruge næste gang, du skal sammensætte et gennemført outfit.

 

Kig på det gennemgående farvetema

En enkel men på samme tid meget gennemført måde at få et outfit til at se godt ud, er ved at kigge på de enkelte farver, sættet indeholder. Har du for eksempel en beklædningsgenstand med flerfarvet mønster på – det kunne eksempelvis være blå og rød – er det disse farver, du skal have for øje i resten af dit outfit. Det er nemlig ofte gentag af farver i de andre beklædningsgenstande, der virkelig kan binde et sæt sammen.

 

Lag på lag er som regel godt

En bluse og et par bukser kan sagtens fungere godt, men går nemt hen og bliver en smule kedeligt. Af den grund vil du ofte se, at folk med velfungerende outfits ofte har endnu flere stykker tøj på, så der kan dannes forskellige lag. Dette behøver ikke nødvendigvis være mere varmt end hvad du er vant til: Her handler det om at finde de rette ting, der passer til årstiden.

 

Prøv nye uforudsigelige sammensætninger

Det er nemt at køre fast i de samme mønstre, men af den grund kan det være en god idé af og til at forsøge noget helt andet og uforudsigeligt, når det kommer til sammensætninger. Ofte er det nemlig først, når du har iklædt dig tøjet, at du for alvor kan se, om det fungerer eller ej. Det kan for eksempel være særligt sjovt at lege med stilarter. Ifør dig for eksempel er casual outfit og dress det op med nogle smykker eller høje sko – eller omvendt, dress et stilet outfit ned med eksempelvis sneakers.

 

Gode basistøjstykker er vigtige

Disse råd kan være oplagte at have i mente, når du sammensætter outfits, men det kan også være vigtigt at have nogle gode stykker tøj i sin garderobe, man kan bygge sine outfits ud fra. Klik her: Modetøj kvinder. Måske venter det næste fantastiske stykke tøj på dig.