home Fitness & Træning Sådan opnår du en sundere livsstil med motion

Sådan opnår du en sundere livsstil med motion

Motion er en undervurderet faktor i vores hverdag, som uden tvivl påvirker vores evne til at koncentrere os i hverdagen. Hvis du har svært ved at koncentrere dig, så kan du ofte gå en følelse af ikke at have opnået nok når dagen er omme, men det er simpelthen ikke fordi at du ikke gider – det er fordi at du mangler energi og motivation til at arbejde hårdt.

Måden hvorpå at du kan blive et mere aktivt mennesker, som både dyrker motion, men også giver den en ekstra skalle på arbejdspladsen, så skal du læse med her, fordi vi vil gerne give dig nogle meget simple råd til at komme i gang med en sundere livsstil, som indeholder motion.

Sæt dig nogle mål og fortæl dem til andre

At dele sin drømme og mål med andre skaber commitment. Hvis du ikke fortæller andre, at du har tænkt dig at gøre en ting, så bliver det også nemmere at give op på dit mål. Har du derimod fortalt dine forældre, søskende at du f.eks. vil gøre alt, som står i din magt for at du kan stoppe med at ryge, så vil du være personligt mere motiveret til for alvor at lægge cigaretterne på hylden. Om end, hvis du ikke har nævnt for nogle at i morgen er dagen hvor du stopper med at ryge, så er det også markant nemmere lige at tage en dag mere med cigaretterne. Så hvis du for alvor vil have en sundere livsstil, så er det første du gør efter at have læst dette indlæg, er at fortælle dine nærmeste at i morgen er dagen hvor du kvitter smøgerne.

Spis sundere – drop colaen og de usunde vaner!

Kost betyder alt for vores daglige energiniveau – hvis du ikke indtager sunde fedtstoffer, samt den forventelige Omega 3 mængde, så bliver det svært for dig at opretholde det ønskede energi niveau, hvilket gør det endnu sværere at indfri dine mål. Ligeledes er cigaretter næppe noget, som gør noget godt for din daglige energi. Den største anbefaling til at kvitte cigaretterne vil være at du begynder at dampe på en af de meget populære e-cigaretter, som kan hjælpe dig med et stop.   

Jeg glæder mig på dine vegne, at du nu har taget beslutningen om en sundere, samt ikke mindst mere aktiv livsstil.