home Hus og have Sådan kan en tømrer forbedre din bolig

Sådan kan en tømrer forbedre din bolig

Ofte kan du forbedre din bolig markant, hvis du foretager nogle relative små ændringer på den. Det skyldes, at det ikke er sådan, at du skal have helt nye vægge i hele dit hjem, hver gang du skal forbedre det.

For de fleste vil dette gøre en kæmpe forskel:

  • Montering eller reparation af gulve
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Byg en terrasse

De to første ting vil gøre dit hjem markant pænere og hvor den sidste vil få dit hjem til at stige en smule i værdi, fordi de fleste i dag gerne vil have en terrasse.

Professionel udskiftning af vinduer og døre vil være godt for din boligs energiforbrug. Gamle døre og gamle vinduer er nogle af de største syndere, når det kommer til at miste varmen i sit hjem. Især i dag hvor de fleste hjem allerede har en fornuftig mængde isolation i væggene. Her kan gamle vinduer ødelægge alt det gode, du ellers gør for miljøet, fordi du ikke passer på din varme.

Skal du selv gøre det?

Du kan sagtens selv stå for mange af de ting, men det er vigtigt at påpege, at hvis du ikke gør det ordentligt ved udskiftning af vinduer og døre, risikerer du, at det ikke hjælper noget for din varmeregning. Det er ikke helt let at få nye vinduer, da de skal laves helt korrekt. Ellers vil du opleve, at det kommer koldt luft ind på dig og det betyder, at du ikke gjorde det korrekt.

Hvis du vælger at stå for det selv, skal du være meget OBS på, at du er helt sikker på, at du ved, hvad du laver. For ellers vil det være ligeså dyrt at få en tømrer til at komme ud og ændre det hele. Så ville du ikke have sparet noget ved selv at stå for udskiftning af vinduer og døre.