home Hus og have Sådan går du foråret i møde med mere overskud

Sådan går du foråret i møde med mere overskud

De fleste kan sige ja til at de gerne vil have mere overskud i hverdagen. Alt for mange går rundt med en stresset hverdag, hvor man skal kigge langt efter lidt overskud. Foråret er det perfekte tidspunkt til at gøre noget ved din hverdag, så du får mere overskud. I denne artikel får du et par tips til, hvad du kan gøre for at gå foråret i møde med mere overskud.

Få overblik over din tid med ugeplaner

Det første tip til, hvordan du går foråret i møde med overskud, er ved at få overblik over din tid med ugeplaner. For at have overskud i hverdagen er det altafgørende, at du har overblik over, hvornår du har hvilke aftaler, samt hvornår du har tid til at slappe af.

Mange ender med at løbe fra det ene sted til det andet for at nå det hele, uden at have overblik over alle aktiviteter, og det tager meget overskud, hvis du ikke ved, hvornår du har tid til at se et afsnit af yndlingsserien eller slappe af med en god bog.

Derfor er det en god idé at lave forskellige ugeplaner, som kan give dig et godt overblik over hvornår du skal hvad, samt hvornår der er tid til afslapning.

 

Fix alle dine hængepartier

I en stresset hverdag, er der mange der ender med at have forskellige hængepartier. Hængepartier er noget, som egentlig skulle have været ordnet, men som der måske ikke har været tid til og derfor er de endt som hængepartier.

Hængepartier kan i høj grad tage en del overskud fra hverdagen, da du sikkert ofte kommer i tanke om det der skulle have været ordnet. Derfor er det en god idé at sætte en eftermiddag eller to af til at få ordnet alle dine hængepartier.

Hængepartier kan være utrolig mange forskellige ting. Det kan være et telefonopkald du skal lave, papirer der skal ordnes eller et skab der skal ryddes op i. Det kan fx være du skal have styr på forsikringspapirer, så du har mulighed for at få erstatning i tilfælde af et uheld.

Et hængeparti som forsikringspapirer, der mangler at blive ordnet, er vigtigt at få styr på, da det godt kan give bekymringerne i hverdagen, hvis du ikke har styr på dine forsikringer. Du kan læse mere om, hvordan du får erstatning fra din forsikring, og hvorfor det er vigtigt at have en forsikring ved at klikke her.

 

Skab en hyggelig forårsstemning i din bolig

For at gå foråret godt i møde, gælder det om at gøre din bolig klar. Efter en lang vinter, hvor vi har brugt mange timer indendørs, er det en god idé at lave en forårsrengøring og friske boligen op med lidt ny dekoration.

Det er en god idé at starte foråret med en forårsrengøring, da vores bolig spiller en stor rolle i vores hverdag. Derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas og kan slappe godt af, når du er hjemme.

For at føle dig godt tilpas, gælder det først og fremmest om at have en bolig, hvor der er rent og pænt og samtidig er indrettet personligt. Du kan derfor med fordel starte foråret med at købe lidt ny dekoration, som kan give din bolig et frisk pust. Du kan fx pynte med lidt nyt sengetøj, fx fra Georg Jensen Damask, som kan findes på denne hjemmeside.

Du kan også bringe foråret med indenfor, ved at pynte din bolig med flotte blomster og andre planter. Blomster skaber en fantastisk forårsstemning og ved at skabe en god stemning i din bolig, kan det være med til at gøre at du føler dig bedre tilpas og dermed også give dig lidt mere overskud.