home Fest og underholdning Sådan får I en fed polterabend

Sådan får I en fed polterabend

Når man tænker på polterabend, tænker rigtig mange samtidig på strip. Det hører nærmest sammen.
Det hænder ofte at telefonen ringer sent, i røret er en desperat stemme…. Det er de gange hvor vennerne mente at der skulle ske noget andet end det traditionelle stripshow, og hvor de senere finder ud af at dagen ikke er fuldendt uden. – eventuelt grundet skuffelsen i den kommende brudegoms øjne.

Hvorfor er det så at det hænger så meget sammen?

Mon det kan være fordi, at det er sidste gang det er 100 procent ”lovligt” at få en sexet fremmede mand eller kvinde så tæt på sig igen? Eller er det mere et spørgsmål om at vennerne kan drille deres ven/veninde med det de fremover går glip af? Uanset hvad grunden er, så er det helt sikkert at der vil fremkomme lidt triste miner såfremt den frække og sexede stripper udebliver.

Morgenstrip

Et klassisk input til en polterabend. Her gælder det om at overraske gommen/bruden med en lækker stripper på sengekanten. Hvem kan dog være morgensur, når rundstykkerne skal fortæres samtidig med en lapdance med vennerne som hujende publikum. Så er dagen i gang og gommen/bruden klar til dagens udfordringer.
Et godt tip er at sørge for at manden/konen er informeret eller endnu bedre er smuttet på arbejde.

Skuespils-strip

Det bliver mere og mere populært. Her går det ud på at tage røven på gommen/bruden.
En mulighed kunne være bankmanden/damen der har et møde efter lukketid med en ny og vigtig kunde. Op møder en superfræk og lækker kunde, der først er meget seriøs men som bliver mere og mere flirtende og utidig. Alt imens vennerne/veninderne sidder på chefens kontor og morer sig gevaldigt – her er det vigtigt at have bankdirektørens tilladelse og hjælp. Et skjult kamera monteret, hjælper til at vennerne kan more sig mens den uanede og sikkert overraskede og befippet bankman/dame ikke aner uråd.
Se Danmarks bedste udvalg af strippere og dværge til booking her

Ekstra frækt show (kun for mænd)

Hvis I er vant til at se strip og egentligt ikke syntes at det er helt så spændende længere, er her muligheden for det ekstra frække show, som stadig med sikkerhed kan få jer til at svede.
Det er ekstra hot, ekstra vildt, ekstra hardcore.
Der er mulighed for selv at bestemme tema – en mulighed kunne være den lækre politibetjent med den vibrerende knebel.

Mandestripper til en mand

En del mand elsker at pine deres venner. En af de bedste muligheder for det, kunne være at booke en mandestripper til ham. I stedet for den toplækre kvindestripper med store bryster og langt hår – ja så kunne det være med store bøffer og tatoveringer i stedet for.
Det er ikke sikkert at han vil være lige så vild med det som I vil være med hans ansigtsudtryk. Der er her garanti for latter – i hvert fald jeres.
De fleste mandestrippere kan magte opgaven da den anses som en udfordring, men spørg alligevel ind til det når I booker. Advarsel: Nogen fyre kan ikke håndtere denne form for shows – så der er risiko for sure miner og muligvis et tomt sæde hvor gommen burde sidde.

Stripundervisning

Ryd gulvet, frem med nogle stabile stole, op for musikken og så er I ved at være klar til at lære en masse frække og flotte moves – der helt sikkert kan vække glæde til senere lejligheder. I skal ikke selv smide tøjet, men lære hvordan man kan gøre det på en raffineret og lækker måde.

Stripperen ringer selvfølgelig ca. 10 min før ankomst, således at han/hun ikke spolerer overraskelsen.
Det er jeres ansvar at sørge for mulighed for omklædning, at have et godt anlæg og sørge for at der er god plads.

Læs meget mere her