home Hus og have Sådan designer du din egen drømmegarderobe

Sådan designer du din egen drømmegarderobe

Måske er du en af de kvinder, som går og drømmer om at have det perfekte klædeskab? Pænt, overskueligt, præsentabelt og fyldt med en masse forskellige farver. For at opnå præcis dette, er der her samlet et par simple steps, som kan være med til at forvandle din garderobe til et ægte paradis af tøj.

Tid til en sorteringsrunde

Inden du for alvor kan indrette din drømmegarderobe, bliver du nødt til at skabe plads. Men hvordan ved du så, hvilket tøj du burde skille dig af med? Her er et par spørgsmål, som du kan stille dig selv, når du skal i gang med at sortere:

  • Er tøjet falmet, plettet eller hullet?
  • Er tøjet blevet for lille?
  • Får tøjet dig til at føle dig dårligt tilpas, når du har det på?
  • Har du flere varianter af det samme stykke tøj?

Hvis du kan svare ”Ja” til bare ét af disse spørgsmål, så er det måske på tide at overveje, om det pågældende stykke tøj stadig fortjener en plads på hylden.

Bøjlen er din bedste ven

Hvis du har en tidspresset hverdag, behøver du dog ikke at endevende hele din garderobe for at finde ud af, hvad du skal sortere fra. Der findes nemlig et meget simplere tip, som du kan bruge, hvis du ikke har tid til en sorteringsrunde. Det drejer sig om, at hver gang du bruger et stykke tøj, vender du den tilhørende bøjle om. Derved kan du efter et stykke tid se, hvilket tøj du aldrig bruger, og så handler det bare om at få det fjernet fra klædeskabet.

Skab overblik med skuffer

Du kan gøre din garderobe meget mere overskuelig ved at gemme tøj væk, som du ikke hele tiden har brug for at have fremme. Undertøj, sokker, træningstøj osv. kan du med fordel gemme væk i en skuffe. Dette skaber ikke kun overblik – det giver dig også betydeligt mere plads på hylderne.

Tilføj forårets farver til din nye garderobe

Nu hvor du forhåbentlig har fået smidt en masse gamle vinterklæder ud, er det på tide at give din garderobe et nyt look. Foråret er kun lige begyndt, men med det varme vejr i sigte kan du med fordel anskaffe dig et par lækre nye sandaler eller sommerkjoler, som kan udfylde den tomme plads i klædeskabet.

Har du lyst til at gå sommeren moderigtigt i møde? Så kan du kigge mere her: https://www.sjtekstilogkunst.dk/