home Smykker og Mode Ripped jeans til enhver lejlighed

Ripped jeans til enhver lejlighed

Er du typen, der ikke er så vild med at gå i kjoler og nederdele? Vil du meget hellere gå i et par ripped jeans, men har du svært ved at style dine jeans, så de passer til en enhver lejlighed? Det kan godt være svært at vide, hvad man kan gøre med sine ripped jeans, men mulighederne er faktisk rigtig mange. Her får du i guiden til, hvordan du styler dine jeans til hverdag og til fest.

 

Ripped jeans til hverdag

Vil du gerne bruge dine ripped jeans til hverdag, så kan du style dem med en helt almindelig t-shirt eller langærmet bluse. Det giver dig et helt almindeligt hverdagslook, men stadig et lidt mere råt look. Du kan tilføje et bælte og stoppe din bluse ned i bukserne. Dette vil vise din talje og former frem, men dit look vil stadig være passende til hverdag. Af fodtøj kan du både gå i sneakers eller et par støvler. Alt efter hvad du skal, kan du selv vælge, hvad der vil være mest passende og behageligt. Du kan desuden vælge et par ripped jeans, som kun har hul på knæene, da dette ikke vil være for voldsomt, til hvis du for eksempel skal i skole.

 

Ripped jeans til fest

Skal du i stedet til en festlig lejlighed, kan du style dine ripped jeans med en flot silkeskjorte eller en anden form for bluse eller top, som er i noget lidt mere lækkert stof. Dette vil give dig et mere eksklusivt look. Hertil kan du også vælge et smart læder bælte, da dette vil gøre looket mere råt. Af fodtøj kan du vælge et par stilletter eller støvletter, alt efter hvad du bedst kan lidt at have på. Dette vil få dig til at fremstå højere og få dine ben til at virke længere. Til en festlig lejlighed kan du vælge et par jeans, som har huller hele vejen op langs dine ben. Dette vil pifte looket lidt ekstra op. Men det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du mener er mest behageligt og passende.