home Rejser og ferie Rejs ud i verden, start dit livs eventyr og få en oplevelse for livet

Rejs ud i verden, start dit livs eventyr og få en oplevelse for livet

Mange unge mennesker vælger at bruge deres sabbatår, efter afslutningen af deres gymnasiale uddannelse, på at rejse ud i verden. Det kan også være at man har en ferie, hvor man ønsker at rejse ud og opleve verden, eller at man har en helt anden grund til at pakke kufferten og tage af sted. En af de mange rejsemuligheder man kan vælge imellem, kan være frivilligt arbejde i udlandet. Ved dette har du mulighed for at komme helt tæt på det pågældende arbejde, hvad enten det eksempelvis er at arbejde frivilligt med dyr, arbejde frivilligt med børn eller noget helt andet slags frivilligt arbejde i udlandet. Samtidig har du, ved at arbejde frivilligt i udlandet, gode muligheder både for at få nogle oplevelser for livet samt gøre et godt stykke arbejde, som er i en god sags tjeneste.

Hos AdventureDK har du mange forskellige muligheder for at rejse – både hvis du ønsker at lave frivilligt arbejde i udlandet, rejse i din sommerferie, rejse jorden rundt, opleve vild adventure, surfe, opleve naturen rundt omkring i verden, nyde sol og strand, tage på trekking-tur eller noget helt andet. Mulighederne er mange!

Du kan læse meget mere om frivilligt arbejde i udlandet, samt de mange andre muligheder for at rejse, via dette link: AdventureDK – rejser, frivilligt arbejde i udlandet og meget mere.

AdventureDK er et rejsebureau, som kan tilbyde dig, som er mellem 18 og 35 år, mange forskellige oplevelsesrige grupperejser til mange forskellige eksotiske og spændende destinationer. Der er for eksempel mulighed for at du kan prøve ”homestay”, hvor du kan komme til at møde stammefolk, se smuk og uberørt natur, samt smage på lokale madretter. På denne måde har du mulighed for at opleve en helt anden verden og en helt anden kultur – og helt tæt på!

Hos AdventureDK tilbydes grupperejser for unge mellem 18 og 35 år, hvilket gør at du og din rejsegruppe får dannet grobund for nogle livslange venskaber, da disse bliver skabt af det sammenhold som I oplever på jeres rejse sammen – og som netop er dét, der gør lige netop jeres rejse helt unik.

Frivilligt arbejde i udlandet

Hvis du for eksempel vælger at rejse til udlandet og arbejde frivilligt, har du blandt andet mulighed for at arbejde frivilligt med udsatte børn i et udviklingsland. Her er der knappe ressourcer, men du kan opleve en helt enestående livsglæde blandt børnene.

Du kan eksempelvis også vælge at arbejde frivilligt med dyr, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på de vilde dyr, som man normalt kun kan se på en lang afstand. På den måde kan du hjælpe både forældreløse og sårede dyr, som mangler pleje og kærlighed, og hjælpe dem på rette vej igen.

Der er altså mange forskellige muligheder, både for at arbejde frivilligt i udlandet, samt for at rejse ud og opleve verden, og dermed opleve sit livs eventyr – som er en unik oplevelse for livet.