home Erhverv Print med den bedst mulige samvittighed i printerbakken

Print med den bedst mulige samvittighed i printerbakken

Man skal enten have boet under en sten, eller så skal man være mistroisk, hvis man ikke har hørt om det her. Det er alle steder omkring os, det er os der skaber det og desværre skaber for meget af det. Problemet er bare, at det ikke er til at se- endnu. Problemet med os mennesker er, at vi desværre har en tendens til at stoppe op og ændre hvad der skal til for sent. For når vi kommer til at kunne se det endnu mere, så vil det gå hurtigt og have fatale konsekvenser.

 

Det er naturligvis klimaforandringerne og det kæmpe store co2 problem, som vi kæmper med, at vi beskriver her. For co2 er en sjov størrelse for mange, der ikke har den helt store kemiske viden. Men faktisk kan man gøre en forskel som enkeltperson, hustand eller virksomhed selvom, at man ikke helt har taget på, hvad det lige er, at den forbandede co2 gør ved os og vores kære planet.

 

Men hvad har det med en printer at gøre, tænker du nok. Med den traditionelle printer, ikke så meget, men med vores printerløsning er hele fundamentet intet mindre end bæredygtigt

 

Vi sætter ikke bare aftryk på papir, men også på planeten

Det hele handler om, at vi får mindsket det co2 aftryk som vi efterlader på planeten væsentlig. Co2 kommer i mange sammenhænge, og er noget, som vi blandt andet også udskiller ved udånding. Derfor er det noget, der altid vil være her, og det skal også være her i nogle mængder. Men i den udvikling, som vi ser, er der en alt for stor mængde af det.

 

Det vi gør ved det ude i samfundet er blandt andet at mindske produktion. Altså produktionen af nye produkter. Du kan som virksomhed for eksempel benytte et printerudlejningsfirma, som kan så for, at printerudstyret i virksomheden er så tæt på bæredygtig som muligt. For søgen efter en printer, hvad end det er til hjemmet eller en erhvervs printer til virksomheden kan være svær. Samtidigt med det, så er ordningen også indrettet på den måde, at farve og blæk er inkluderet. Det er smart, fordi når du ellers skal ud og hente dette supplerende til din printer skal du ofte køre langvejs nu tager udlejeren den tur for dig.