home Uncategorized Polyurethan er det nye plastmateriale

Polyurethan er det nye plastmateriale

Hvis du savner et materiale, der kan lidt af hvert – så skal du have fingrene i polyurethan. Det er et materiale som forekommer i mange materialer og produkter, hvilket ikke er helt uden grund. Det har nemlig en evne til at svinge i massefylde og stivhed, så det kan indgå i mange forskellige produkter. Du finder det blandt andet i massiv hærdeplast, celleplast, klæbestof, fugemasse, isoleringsmateriale, kabinetter og møbeldele.

Du kan bruge polyurethan alene eller sammen med andre materiale. Det bliver oftest benyttet sammen med stål, glasfiber og andre plastmaterialer. Alt efter, hvad du skal bruge det til, kan du få det i forskellige slags. Der findes både fleksibel polyurethan, massiv polyurethan, hård op skummet polyurethan og højisolerende polyurethan.

Hvad kan jeg bruge polyurethan til?

Polyurethan er som sagt et meget fleksibelt og varierende materiale, der kan laves i forskellige typer. De forskellige typer polyurethan har hver deres spidskompetence af produkter det passer til. Det kan oftest være lidt svært at navigere i, hvilken type polyurethan, der er mest vedkommende for dit produkt eller projekt.

Nogle af de typer polyurethan, der findes er:

  • Hårdt opskummet polyurethan: bruges typisk som et materiale til isolering eller andre lignende formål, da det er et meget let materiale.
  • Fleksibelt polyurethan: anvendes ofte til at fremstille møbler, diverse hjælpemidler til handicappede og udstyr til babyer såsom bærestole eller legetøj til børn i alle aldre.
  • Massivt polyurethan: denne type polyurethan er slidstærkt og godt til at beskytte. Det bruges ofte til fremstilling af elementer til en bil, forskellige typer kabinetter, hardware til teknologi eller medicinsk udstyr.

Med polyurethan er der uanede mængder af muligheder – kun fantasien sætter grænser!

Få alt i polyurethan fra Tinby

Når du skal vælge din næste samarbejdspartner, skal du tage fat i Tinby. Tinby laver alt i polyurethan. Deres mange års erfaring er med til at sikre dig et produkt, der bliver ligesom du havde ønsket dig det. Du kan få lavet alt i det smarte polyurethan – det er faktisk kun din egen fantasi der sætter grænserne.

Tinby arbejder i alle former for polyurethan, hvilket gør dem til den bedste samarbejdspartner, når det gælder produkter og stykker af produkter. De kan sågar også råde dig til, hvordan du bedst for løst din opgave. Materialet er svaret på din bønner til dit næste projekt – for det kan alt det, hvor de andre materialer ikke kan være med. Du finder ikke et materiale, som bliver anvendt mere bredt.