home Hus og have Pavilloner giver mulighed for komfortabel genhusning

Pavilloner giver mulighed for komfortabel genhusning

Pavilloner kan være nyttige i mange situationer, hvor der er behov for genhusning. De er nemme at sætte op, og der findes pavilloner der passer ind i enhver situation.

I takt med at flere unge flytter til de store studiebyer, er der akut behov for studieboliger. Inden for de sidste par år er det blevet mere og mere udbredt at bygge studielejligheder af pavilloner, således at de studerende har et sted at bo, mens de venter på at få en rigtig lejlighed.

Pavilloner er især også anvendelige til familier, der ønsker et midlertidigt sted at bo, mens deres hus er under totalrenovering. Byggerod og mennesker, der går ind og ud af huset, mens projektet står på, kan hurtig få en negativ påvirkning på en families hverdag. Med en pavillon kan familien flytte ud i enten baghaven eller på byggepladsen og fortsætte sin dagligdag, uden at blive påvirket af renoveringen.

 

Pavilloner til ethvert behov

Der findes et væld af forskellige pavilloner i forskellige størrelser og former, således de kan tilpasses efter det eksisterende behov.  Studieboligerne indeholder køkken og bad, og de er 18 m2, så der er rigelig plads til blandt andet seng og skrivebord.

Til den moderne familie med behov for genhusning under eksempelvis større renoveringsprojekter, kan en beboelsespavillon snildt danne rammerne om familiens hverdag, så længe projektet står på. Her er der de nødvendige faciliteter og plads til, at familien kan udfolde sig og leve uden at blive begrænset af byggekaos.

 

Pavilloner kræver vedligeholdelse

En pavillon kan sikre nem og komfortabel genhusning. Man skal dog være opmærksom på, at man skal huske at vedligeholde den samt sørge for, at forholdene er i orden. Ellers kan det hurtigt munde ud i store problemer.

Først og fremmest skal man være sikker på, at underlaget er bæredygtigt.  Derudover skal der være udluftning under pavillonen. Er der ikke det, vil luftfugtigheden i boligen stige, hvilket kan medføre dårligt indeklima. Det kan skabe gener for beboere, og det kan i værste fald føre til skimmelsvamp.

Man skal derfor sørge for at holde alle udluftningsventiler fri og ikke dække dem til, og derudover skal man huske at lufte jævnligt ud, så der kommer frisk luft ind. På den måde kan pavillonens indeklima forblive godt til fordel for både beboere og pavillonens tilstand.