home Rejser og ferie Overnat ved grænsen og få en udsøgt gastronomisk oplevelse

Overnat ved grænsen og få en udsøgt gastronomisk oplevelse

Såfremt du er på udkig efter det helt rigtige sted at tage hen i sommerferien, er det bestemt værd at overveje at aflægge hotel Fakkelgården eller Hotel Des Nordens et visit. Her har du mulighed for at overnatte i hyggelige omgivelser og samtidig få mulighed for at smage lækker og velsmagende mad af høj kvalitet.

På Hotel Des Nordens har du mulighed for at få et romantisk ophold, hvor du kan invitere din kæreste eller kone/mand med på en tur, hvor I får mulighed for at bo i fantastiske omgivelser samt nyde lækker mad, hvor der er kælet for at skabe den gode smagsoplevelse.

Herudover kan I desuden benytte jer af en lang række forskellige aktiviteter, da hotellet har en bred vifte af forskellige faciliteter, som man frit har mulighed for at benytte sig af som gæst.

Blandt andet tilbyder hotellet mulighed for wellness, mulighed for at spille golf samt eksempelvis at benytte sig af hotellets pool, spa og fitnesslokale. Med andre ord vil der være rig mulighed for at få et afslappende ophold i fantastiske omgivelser, hvor der vil være et væld af gode faciliteter, som man kan drage nytte af.

Romantisk ophold

Mulighed for overnatning året rundt

Såfremt du ønsker at overnatte ved grænsen i skønne omgivelser, har du på Hotel Des Nordens rig mulighed for at booket et værelse, som passer til netop jeres behov hele året rundt. Både i sommer såvel som vinterhalvåret er der rig mulighed for at få et værelse, som passer til netop det behov, som man måtte have, og der vil desuden være rig mulighed for, at man kan få skræddersyet en løsning, som passer til netop de behov og ønsker, I har.

Overnatning på Restaurant Fakkelgården

En anden spændende mulighed for jer, der er på udkig efter et spændende og afslappende ophold ved grænsen er at besøge Restaurant Fakkelgården, som er en restaurant med geografisk beliggenhed ved grænsen. Ligeledes er der også her god mulighed for at overnatte samt smage på en række delikate specialiteter, som restauranten byder på. Ønsker du se mere om Restaurant Fakkelgården kan du se mere her.