home Rejser og ferie Oplev et pulserende liv midt i ørkenen

Oplev et pulserende liv midt i ørkenen

Trænger du til at opleve noget helt andet, end hvad Danmark og Europa har at tilbyde? Og er uforlignelige skylines, mega-shoppingcentre og en multikulturel atmosfære noget, der lyder som noget, du har lyst til at opleve? Så kunne De Forenede Arabiske Emirater meget vel være stedet for din næste rejse. Dubai har alt det, de fantastiske metropoler også har – og meget mere. Som den næststørste af de 7 emirater, er Dubai en by i rivende udvikling. På en periode på lidt mere end én generation, har emiratet, Dubai, forvandlet sig fra at være gold ørken til en pulserende metropol.

Noget af det der gør Dubai til en spændende rejsedestination for mange, er dets spektakulære placering. Midt i ørkenlandskabet, der også byder på vilde oplevelser, rejser moskéer, markeder og shoppingcentre sig op mens dejlige sandstrande breder sig. Ørkenlandskabet byder på tur med 4WD i de imponerende sandklitter og besøg i små oaser og beduinlandsbyer. Dubai er med andre ord rig på historie, traditioner og nyskabende tiltag. Tag til Dubai med Top Tours og oplev en helt anden verden end den, du kender.

En bred vifte af attraktioner

Uanet hvad du er til, når du er på ferie, om det er at dase ved poolen, sightseeing i byerne eller du helst skal lave fysiske aktiviteter, der giver sved på panden, så finder du det i Dubai. De Forenede Arabiske Emirater tilbyder et stort og blandet væld af attraktioner, som både er halve og heldagsture, for dem der har lyst til at opleve mere end bare poolkanten.

Turene fra Dubai byder blandt andet på forskellige ørkensafarier, hvor det er muligt at opleve de store sandklitter fra bagsædet i en 4WD, besøge kamelfarme og prøve kræfter med kamelridning, surfe i ørkensandet – også kaldet sandboarding – samt nyde en lækker middag imens solen går ned bag klitterne. Derudover der er rig mulighed for at besøge hovedstaden Abu Dhabi, som er den største og den rigeste af de 7 Emirater. Er du vild med vand, så er der også forskellige ture, som tilbyder cruise og middag ombord.

Lyder de aktiviteter, der kræver sved på panden, mest som noget, du kunne have lyst til at bruge din ferie på? Så skal du ikke tøve med at pakke det svedtransporterende og hurtigttørrende sportstøj. Der er varmt nok i forvejen i Dubai, sjældent under 20 grader og ofte helt op på 40 grader om sommeren, derfor er det godt at forberede sig, når man skal være aktiv på ferien i Dubai. Hos Lagersport.dk finder du et stort sortiment af alt fra sportstøj som busker, T-shirts, strømper osv. til sko og andet udstyr til aktiviteter. Find udvalget her og bliv klar til ferien, I aldrig vil glemme!