home Rejser og ferie Oplev de britiske fodboldgiganter helt tæt på!

Oplev de britiske fodboldgiganter helt tæt på!

Er du også tosset med Premier League kampe og følger altid spændt med både i medvind og modvind for dit stolte favorithold? Hvorfor så ikke tage en smuttur til England og få oplevet boldakrobaterne i levende live? På fodboldrejse.nu giver vi dig rig mulighed for at få fodboldbilletter til engelske klubber – både til de helt store hold, såvel som de små. Hold øje med klubbernes hjemmeside og få sammensat den perfekte fodboldrejse. Du kan også købe sæsonkort til din favoritklub, og på den måde ikke glippe nogen af de store kampe. Sæsonkort giver dig mulighed for at få billetter en uge før de bliver offentlige for alle andre. På den måde kan du sikre dig de bedste pladser og få tilrettelagt turen i god tid. 

Vær en del af dit favoritholds hujende fanskare

Om du helst vil ind og se Chelsea kampe, Manchester United kampe eller måske Liverpool kampe, er helt op til dig. Hvad end du vælger, er du sikret en fodboldfest uden lige, hvor du støtter holdet med de solidariske, lokale fans. Stemningen er ganske særpræget, og der på stadionen vil du få oplevelser for livet, i selskab med dit favorithold og ligesindede fans. 

Jernbanenettet er dejligt fleksibelt i England. Her er et solidt togsystem, som gør det legende let at komme til Premier League kampe over hele England. I nogle byer kan du endda stige af toget lige foran stadionen. Inden længe ser du kampen med dit favorithold. Er du mere til Arsenal kampe eller Tottenham kampe, er disse byer også let tilgængelige fra jernbanenettet. 

Med fly kommer du også tæt på den fodboldkamp du skal opleve, både i den sydlige og nordvestlige del af England. 

Kom på den ultimative fodboldrejse

England har bestemt meget at byde på, både som fodbolddestination og turistmål. Udover hovedstaden London, kan du opleve autentisk britisk kultur i Manchester og Liverpool, såvel som i de mindre byer, hvor man let kommer i kontakt med lokallivet. Kombiner din fodboldrejse med at opleve britisk kulturliv. Efter kampen kan du enten fejre eller sørge over resultatet, på den lokale pub. På pubben er der også rig mulighed for at finde skøn livemusik med lokale musikere, med en pint i hånden. England har en stolt fodboldhistorie, som du straks bemærker, mens du går rundt blandt de majestætiske bygninger og hyggelige hovedgader. Hvis du først er taget til Manchester, er der ikke langt til rivalerne i Liverpool og omvendt. På den måde kan du nemt få oplevet begge byer på samme rejse, selv hvis du kun er afsted på en forlænget weekend. 

Når du hujer i kor med de inkarnerede lokale fans, er det svært ikke at lade sig rive med af stemningen. Heldigvis er det både let og billigt at komme til England, så du har let mulighed for at se alle de Liverpool kampe eller Manchester United kampe du ønsker, og opleve den autentiske stemning, så ofte du har lyst. Så varm stemmen op og hop i favoritholdets farver, så du er klar til at indtage de engelske stadioner og heppe på dine favoritter.