home Hus og have Opbevar dine ting sikkert i et depotrum

Opbevar dine ting sikkert i et depotrum

Et depotrum med både lys og varme sikrer den bedste opbevaring af dine genstande. Vi har altid for lidt plads, når det kommer til opbevaring. Er du så heldig at du bor i et hus med et uudnyttet loftrum er det sikkert stedet hvor du opbevarer de ting, som du ikke bruger lige for tiden eller som du ikke nænner at smide ud.

Problemet med at gemme på ting vi ikke bruger er, at vi løber tør for plads på et tidspunkt. Loftet er ikke nødvendigvis det bedste sted at opbevare dine genstande. Der er nemlig mange ting som ikke tåler den fugt som er oppe på et loft. Fugten kan skade dine ting så meget, at de ender med at blive ubrugelige eller værdiløse. Fugtskader kan for eksempel være svamp der sætter sig på et maleri eller vand som trænger ind i en bordplade og gør den skæv.

Du kan derfor med fordel leje et depotrum til at opbevare dine ting. Et depotrum er næsten altid opvarmet, hvilket har stor betydning for de ting du opbevarer i rummet. Dog er der stadig et par ting du bør gøre, når du vælger at opbevare dine ting i et depotrum.

Klods altid dine ting op når du opbevarer dem i et depotrum

Sørg altid for at du ikke stiller tingene direkte på gulvet. Der er aldrig gulvvarme i et depotrum, og derfor vil gulvet altid være koldt. Et koldt gulv kan derfor afgive fugt i de ting som er direkte placeret på gulvet. Skulle der komme en vandskade i depotrummet er du også meget bedre sikret hvis tingene ikke står direkte på gulvet. Klods derfor tingene op og brug gerne nogle 10 – 15 cm høje klodser i et materiale, som ikke er direkte vand og fugt sugende.