home Gør-det-selv Must-haves til værktøjskassen

Must-haves til værktøjskassen

Dette indhold er sponsoreret

Uanset om du er en ægte handy man, der elsker at rode med byggematerialer og smart værktøj, eller om du bare foretrækker at have en skruetrækker liggende til næste gang, der skal samles møbler fra Ikea, så er det nødvendigt med en god værktøjskasse. Ting har det jo som bekendt med at gå i stykker, og det må man forholde sig til. Men hvor skal man egentlig starte henne? Er der noget værktøj, der er vigtigere end andet? For at det hele ikke skal blive for uoverskueligt, kommer her en guide til tre redskaber, som altid er gode at have liggende i værktøjskassen.

 

Boremaskine

En boremaskine er smart at have ved hånden i mange forskellige situationer. Men hvilken boremaskine skal jeg vælge? Det hele afhænger selvfølgelig lidt af, hvor meget du regner med at bruge boremaskinen, og om det mest er til reparationer, eller om du gerne vil i gang med større projekter. Uanset hvad formålet er, så kan en Makita boremaskine dog være et rigtig godt bud på det næste køb. Mærket laver nemlig værktøj i høj kvalitet til fine priser, så du kan sikkert også finde dig et godt boremaskinetilbud.

Hammer

Ingen værktøjskasse uden en god hammer, så simpelt kan det siges. De fleste har sikkert også brugt værktøjet helt fra de var små, måske derhjemme med forældrene i haven eller til sløjdundervisningen i folkeskolen. Det er der da også grunde til, for med en hammer i hånden, kan du både fikse små og store problemer. Du behøver naturligvis ikke købe dig en kæmpe kleppert, hvis du primært skal bruge den til at samle møbler og hænge billeder op, men det kan være en fordel, hvis du for eksempel vil i gang med at bygge ny udestue eller noget lignende.

Skruetrækker

Når det gælder den ædle kunst at samle Ikea-møbler, så er skruetrækkeren alfa og omega. Bogreolen skal jo gerne sidde ordentligt sammen, og hvis du skulle komme til at placere en skrue forkert, så skal du helst også kunne få den ud igen. Det kan altså godt betale sig at have en skruetrækker i værktøjskassen, og måske også mere end en, siden der som bekendt findes mange forskellige slags skruer. Alternativt kan du lave en aftale med naboen, at den ene af jer skaffer en stor skruetrækker, mens den anden sørger for en lille, så I på den måde kan låne hos hinanden.