home Smykker og Mode Mode: Guide til efterårets kvindemode

Mode: Guide til efterårets kvindemode

Den danske sommer er slut og efteråret har meldt sin ankomst. Vi har derfor valgt at kigge lidt på de største tendenser efteråret har at byde på inden for kvindemode.

Efterårets 5 største tendenser

Trend 1 – Striber

Striber er in! Hvis du er på udkig efter en blazer, skjorter eller et helt sæt der matcher, kan du med fordel vælge dit design og outfit i striber. Striber kommer og går, men går nok for alvor aldrig rigtig af mode. Du kan stort set bære alt med striber, men især som nævnt skjorter, blazere og hele matchende sæt vil være rigtig populære. Striber har for alvor vundet taget sit indtog igen og vil være en sikker vinder i garderoben dette efterår.

Trend 2 – Sport

En stor trend i hele 2017 og noget der kommer til at fortsætte ind i dette efterår også, er mode og inspiration fra sportsverdenen. Bliv derfor inspireret og bliv ved med at hente inspiration på bl.a. basketballbanen, tribunerne og forskellige stævner. Hold både varmen og følg trenden med hættetrøjer, bomberjakker og sweatshirts. De er og bliver ved med at være høj moderne i denne efterårssæson, hvor der her er flere muligheder for at sætte dit outfit sammen. Sæt bl.a. disse trøjer sammen med skjorter, forskellige type bukser og forskellige typer støvler, og varierer dit outfit på en cool og moderne måde. En dejlig mulighed med denne trend er, at du i højere grad kan bruge dem, sammen med en af dine flotte hverdagskjoler. Hold varmen udendørs med dine sweatshirts og bomberjakker og tag dem af når du kommer indendørs eller når vejret tillader det, og vis dine flotte hverdagskjoler frem i det kedelige efterårsvejr.

Trend 3 – Farverne rød & lilla

Farver er in i dette efterår. Specielt farverne lilla og rød kommer til at være særligt populære. I forhold til lilla kan du med fordel mikse dine outfits med flere forskellige nuancer af lilla. Alle nuancer lige fra de lyse til de mørke, kommer til at være populære og sætte liv i din garderobe.

Den feminine røde farve kommer specielt også til at være populær og moderne i dette efterår. Rød viser power og femininitet. Vær ikke bange for at krydre din garderobe med alt lige fra jakke til sko i farven rød.

Trend 4 – Lak & Læder

Det rå look er moderne. Både læderbukser og læder jakker er virkelig moderne og kommer også til at være populære i dette efterår. Også selve tasken er vigtig og her kommer læder til at være rigtig populær og en stor trend. Specielt de nye crossover tasker kommer til at være rigtig populære og en taske i et læderlook går ikke af mode og kan passe til mange outfits og farver. Vær heller ikke bange for at skille dig ud med lak i dette efterår. Det er populært at skille sig ud. Vær modig med lak og find flotte nederdele eller sko i lak, som vil få dig til at skinne i det til tider mere kedelige efterårsvejr. Med specielt læder kommer du også til at holde varmen og du kan med fordel kigge mere efter styles fra danske designere, da de har mere fokus og forstår at tilpasse deres tøj til de danske temperaturer og vejr.

Trend 5 – Tern

Tern kommer også til at være en af de store trends i dette efterår. Her er der mange muligheder og alt lige fra kjoler til bukser i tern kommer til at blive populært. Flere af de store designhuse som Won Hundred og Ganni kommer til at fokusere på dette og har allerede lanceret flotte designs med tern som du kan blive inspireret af.

Beklæd dig dog med det du finder behageligt, men find gerne flere personlige styles og lad dig inspirere af omgivelserne omkring dig. Brug også de store modehuse og lad dig inspirere af deres ny lancererede designs og styles generelt.