home Hus og have Hvor langt er du med boligdrømmen?

Hvor langt er du med boligdrømmen?

Står du med drømmehuset på hånden, eller er du først lige gået i gang med at granske markedet for boliger, der passer til dig og din familie? På begge ståsteder følger en spændende fremtid, der indbyder til forandringer, udfordringer og ikke mindst store oplevelser. Uanset om du og familien er ude efter en andelsbolig, forældrekøb, sommerhus eller første gangs-boligkøb – så er det vigtigt at have styr på detaljerne, før drømmen kan blive til virkelighed.

Få styr på økonomien først som sidst

Det er en god idé at få det økonomiske grundlag på plads, før boligjagten går ind.
Spørgsmål som: Hvad må boligen koste? Hvilket lån passer bedst på økonomien fremadrettet? Hvad er et boligkøberbevis, og er det en fordel for mig? De er vigtige at få svar på, så du føler dig godt rustet, til når det rigtige hus viser sig på markedet. Med et boligkøberbevis, der gælder i op til 6 måneder, får du et forhåndstilsagn om at låne op til et bestemt beløb. Så er du sikker på, at der er styr op økonomien, inden handlen underskrives. På www.al-bank.dk kan du læse meget mere, om hvad der er af hjælp at hente, når boligdrømmen rykker tættere på.

Nu med nyt hus? Det betyder ny have!

Når du med sikkerhed har halet den helt rigtige bolig ind, er det næste skridt at omdanne den til det, der passer dig og familien. Det er her, haven kommer ind i billedet. Haveanlægget, der omringer boligen, er både til for dig og dem, der inviteres ind i hjemmet. Haven fungerer som rammen om det billede, hvor boligen er motivet, og skal derfor tilpasses, så helhedsindtrykket bliver tilfredsstillende. Men samtidig er det vigtigt, at haven ikke bare er smuk at se på og passer godt til huset, den skal også være funktionel og opfylde familiens behov. Det er her, den gyldne middelvej skal findes.

Vælg god kvalitet første gang

Når først det er besluttet, at haven skal anlægges eller renoveres, så kan du lige så godt gøre det rigtigt første gang. Mange vælger selv at give sig i kast med belægning og anlægning af terrasse, hvilket kan være en stor økonomisk besparelse. Hos FC Beton finder du et stort udvalg af kvalitetssten i alt fra belægningssten til betonfliser og granitskærver. Du vil samtidig opleve en nordjysk leverandør, der har over 75 års erfaring i faget, og som godt tør konkurrere på den gode kvalitet. For en gør-det-selv mand er det derudover kun en fordel, at de hos FC Beton ikke er bange for at dele ud af deres erfaringer og gode råd om anlægsarbejde på hjemmesiden her: www.fc-beton.dk.