home Hus og have Kvalitetsmaler til billige penge

Kvalitetsmaler til billige penge

Mangler du en maler til udførelse af diverse opgaver indenfor malerarbejde, så kan det være det er Malerfirmaet Flemming C du står og er på udkig efter.
Virksomheden har over 25 års erfaring, hvilket har gjort dem til en af de bedste på markedet. De er med på, hvilke populære trends der er, og de kender altid til de nyeste teknikker. Du kan derfor være sikker på, at vælge en maler der ikke blot er kvalitetsbevidst, men som også holder øje med tendenserne der rør sig og på den måde altid står klar til at vejlede dig bedst muligt.

En maler nær dig
Malerfirmaet Flemming C holder til nær dig, da de har afdelinger i hele Københavnsområdet. De er derfor altid klar til at rykke ud til dig, hvor I sammen kan gennemgå lokalerne, hvor der skal udarbejdes diverse opgaver. Du har altså med andre ord en lokalmaler, som du altid har mulighed for at trække på uanset, hvilken opgave der skal løses. Malerfirmaet Flemming C har de sidste 25 år specialiseret sig indenfor;

 • Alle former for malerarbejde
 • Tapetsering
 • Gulvbehandling
  Herunder: gulvafslibning, gulvafhøvling, afslibning af trapper, ludbehandling, oliebehandling, lakbehandling, bejdse, maling af trægulve
 • Fugning
  Herunder: vådrumsfugning, fugning omkring vinduer og døre, fugning i køkkener og øvrige vådrum, gulvfugning, brandfugning og facadefugning
 • Spartling
  Herunder: vandskuring, filtsning, pudsning og fuldspartling
 • Opsætning af filt

Med andre ord, Malerfirmaet Flemming C kan klare en hvilken som helst opgave, og du kan være helt sikker på, at den vil blive udført med præcision go grundighed for at sikre et godt resultat.

Få et tilbud
Ønsker du, et uforpligtende tilbud kan du kontakte Malerfirmaet Flemming C lige her. Sammen kan I få en snak om, hvilke løsninger der kan være til den opgave du ønsker løst.
Malerfirmaet Flemming C vil altid vægte dine ønsker højt for at sikre, at du som kunde vil være 100 % tilfreds med det stykke arbejde, der er blevet udført.