home Rejser og ferie Kombiner moderne storby med wild life-ferie

Kombiner moderne storby med wild life-ferie

I Kenyas hovedstad og i Afrikas fjerde største by kan man opleve en hastig udvikling og en bymidte, der døgnet rundt summer af liv. Overalt dukker nye højhuse frem, og internationale virksomheder strømmer til for at bidrage til både byens og det globale handelsliv.

Alligevel er det ikke den indre bys mange muligheder, der dukker op, når man undersøger, hvad andre anbefaler som ’must see’ i den enorme by. Her er der ellers mulighed for se historiske monumenter, besøge templer og moskeer. De fleste af os kender også historien om Karen Blixens kaffeplantage, og også her i byen er det muligt at besøge farmen samt det verdensberømte museum.

Det, som derimod bliver rangeret højest på listerne over seværdigheder, er derimod Nairobis wild life-oplevelser.

Tag på safari og kom tæt på de vilde dyr

Nairobi er netop der, hvor man tager hen, hvis man vil opleve safarirejser i Kenya. Hvis du allerede nu står med dine flybilletter Nairobi og er i gang med at planlægge de sidste detaljer, bør du bestemt kaste et blik på de mange muligheder for at opleve Afrikas savanne og vilde dyr i deres naturlige habitater.

Der findes fantastiske nationalparker, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på både giraffer og zebraer og savannens mange andre dyr.

 

Safarirundrejse

 

Er du på et længere ophold i Nairobi, kan det anbefales at planlægge en safarirundrejse rundt i Kenyas største nationalparker: Nairobi nationalpark, Samburu nationalpark, Lake Nakuru nationalpark og det verdensberømte vildtreservat Masai Mara. Her vil du kunne opleve, hvordan naturen ændrer sig på korte afstande, og du vil have mulighed for at opleve både den varme og tørre ørken, det smukke syn af titusindvis af de smukke lyserøde flamingoer i deres ikoniske dans om en partner og ikke mindst muligheden for at opleve de såkaldte ”big five” safaridyr: elefanten, næsehornet, bøflen, løven og leoparden.