home Bil og motor Kabinescootere – til dig der gerne vil nå tør frem

Kabinescootere – til dig der gerne vil nå tør frem

I starten var en kabinescooter mest en scooter, der havde en kabine bygget på. I dag er kabinen på de fleste modeller en integreret del af scooteren. Størstedelen af kabinescootere kan identificeres som en enkeltpersoners el-bil med styr.

 

Hvorfor skal jeg vælge en kabinescooter?

Der er selvfølgelig mange gode grunde til, hvorfor man skal vælge en kabinescooter. Dog er den primære grund, at kabinescooteren tilbyder en helt fantastisk komfort og man oplever ofte, at folk der tidligere har haft en åben el-scooter har været generet af vind og vejr, og de ønsker nu en lukket kabinescooter, hvor de kan holde sig både tørre og varme, når de skal fragtes fra A til B.  Kabinescooteren koster mere end en almindelig el-scooter, men de fleste synes, at de mange fordele ved en kabinescooter opvejer prisforskellen. Har man én gang kørt i frost, regn eller blæsevejr, vil man nok kunne nikke genkendende.

Det er de fleste der kan have gavn af en kabinescooter – dog skal man enten være fyldt 18 år, eller også skal man være indehaver af et almindeligt knallert-kørekort. Kabinescooteren viser sig også at være til ekstra gavn for dem, der af personlige grunde kan føle sig mindre mobile end de tidligere har været. Her kan der fx være tale om ældre mennesker, som ikke kan fragte sig selv på cykel, så sikkert som de tidligere har kunnet. En anden fordel der er værd at nævne er selvfølgelig også, at man ikke har tømt sit energilager helt, når man kommer frem til sin location.

 

Lækre designs og varme til vintermånederne

Kabinescootere er perfekte til de lidt kortere byture, men knap så god, hvis man skal ud og køre lange ture. Der er derfor blevet lavet en hybrid kabinescooter, som giver dig det bedste fra begge verdener. Du får med denne smarte hybrid scooter en støjsvag elmotor, som er god til små køreture rundt i byen. Derudover får du også en benzin motor, der er god til de længere køreture. Det fedeste er, at mens man bruger benzinmotoren, bliver elmotoren opladet under kørsel.

Til vintermånederne er mange kabinescootere installeret med varmeapparater. Derudover er der i kabinen en sikkerhedssele, krykkeholder til de gangbesværede, sidespejl og bagspejl, som man ser fra almindelige biler. Kabinescooterne findes i mange forskellige farver, og du kan herudover også få dem med en masse forskellige designs. Du kan derfor nemt finde en scooter der passer lige præcis til dine behov, og som du også synes ser smart ud. De fleste scootere har også store vinduer, som giver en god synlighed og sikker færdsel i trafikken. Hvis du selv kunne tænke dig en kabinescooter, kan du finde et stort udvalg af kabinescootere med lækre designs på climacar.dk.