home Smykker og Mode Jeans er et basiselement i din garderobe

Jeans er et basiselement i din garderobe

Hvis der er noget, der bare aldrig går af mode, så er det simpelthen jeans. Derfor er det nok det sikreste tøj køb, man nogensinde kan gøre sig. Prøv selv at kig dig omkring – hvad end du er med offentlig transport, på cykelstien eller på din arbejdsplads. Over halvdelen har sikkert jeans på. Men det er ikke nødvendigvis fordi, at de forskellige jeans ligner hinanden. Der findes nemlig at hav af forskellige varianter.

Og netop fordi jeans er så populære, findes der næsten lige så mange producenter af jeans, som der findes varianter. Og så kan det altså føles som et gedemarked, når man skal finde de jeans, som er de bedste på markedet. Derfor får du her en hjælpende hånd, så du fra start kan se et udvalg, hvor kvalitet er kernen.

Skab forskellige looks med dine jeans

Jeans kan bare noget. De kan både styles til at være virkelig smarte og du kan ligne en million. Men et outfit, der involverer jeans kan også være meget simpelt og anonymt. Det afhænger meget af den styling du vælger til dine jeans. Her er 3 typer outfits med jeans:

  1. Forretningskvinden

Vælg en blazer med en tilhørende skjorte – sågar en pæn t-shirt kan gøre det og et par flotte støvler og vupti! Så er du en smart forretningskvinde.

  1. Den afslappede type

Jeans kan også dresses ned ved at bære dem kombineret med en strikket sweater, sweatshirt eller nedtonet t-shirt med cardigan og et par sneakers til. Et hverdagslook du aldrig går galt med

  1. Gå-i-byen-oufittet

Du kan også bruge dine jeans til en festlig aften i byen. Kombiner dine velsiddende jeans med en flot top, nogle smykker og stilletter.

Danske jeans af skandinavisk kvalitet

Brandet hedder 2nd One og har fra start været meget succesfuldt på det danske marked såvel som internationalt. Brandet er dansk hvilket sikre, at du får et design, som tager udgangspunkt i den skandinaviske mode, som vi danskere elsker.

De er især kendte for at skabe ukomplicerede jeans hvor rene snit, smukke detaljer og et tidløst design er i højsædet. Så hvis du er på udkig efter de helt perfekte jeans, hvor du ikke går galt i byen, så er 2nd One altså lige noget for dig. Der er jeans for alle, for det er nemlig vigtigt for designerne bag. Ingen skal begrænses i at få et par nye jeans.