home Hus og have Inventar, du ikke vil gemme væk

Inventar, du ikke vil gemme væk

Når du skal indrette dit hjem, så er det vigtigt, at du tænker dit inventar ind i indretningen. Selv ned til de mindste detaljer. Det betyder nemlig helt vild meget for helheden, at de små ting falder ind i den overordnede indretningsstil. Helheden forsvinder nemlig hurtigt, når tingene ikke passer ind, fordi mennesker instinktivt kigger efter det, der skiller sig ud. Du kender det sikkert selv, at du lynhurtigt finder den ting, der ikke passer ind. Hvis du går efter et moderne hjem, hvor indretningen er elegant ned i den mindste detaljer, er to næsten uundværlige stykker inventar en Jura kaffemaskine og en Follow Me lampe, fordi de kombinerer det æstetiske med det anvendelige.

 

Kaffemaskinen kan sagtens stå for sig selv

Det bliver ofte et dilemma i din indretning, at du gerne vil have både funktionalitet og design. Nogle gange bliver det også et træls valg, hvor du kun får det ene, og du så må nøjes på den anden front. Det kan være, du gerne vil have virkelig lækker kaffe, men du ikke kan finde en kaffemaskine, du gerne vil have stående fremme. Funktionalitet og æstetik kan dog godt kombineres, og det er Jura kaffemaskinen et fortrinligt eksempel på. Jura espressomaskinen giver dig en af markedets bedste muligheder for kaffe med masser af smag og aroma, og så kommer kaffen tilmed hurtigt ud. Derudover er Jura espressomaskinen utrolig flot i moderne omgivelser, så du ikke behøver gemme den væk i et mørkt køkkenhjørne.

 

Tag lyset med eller lad det stå

Lyset er noget af det væsentligste i din indretning. Det betyder næsten alt for et rum, at det har den belysning, du gerne vil have. Du ved selv, hvor hurtigt du falder til ro i et dæmpet lys, der lægger op til hygge. Det kan også være, at du gerne vil have klarere lys, som fylder rummet med liv og lyst. Med en Follow Me lampe, kan du selv afgøre, hvor du gerne vil have lidt ekstra lys og liv. Du kan tage lampen med over alt. Den kører på et batteri, du lader op med USB-stik, så du lynhurtigt kan tanke op med lys. Lampen i sig selv har ladet sig inspirere af de lyse og livlige nuancer, hvilket giver lampen et fantastisk æstetisk udtryk. Håndtaget i eg betyder ikke bare, at du kan have den med over alt, men også at den passer i moderne indretning.