home Hund Hvilket hundefoder anbefaler dyrlægen?

Hvilket hundefoder anbefaler dyrlægen?

Når du skal have mad til din firbenede ven, så er det vigtigt at sørge for, at den får noget godt og næringsholdigt foder. Derfor er det et godt pejlemærke at gå efter det, som dyrlægen anbefaler.

Specific hundefoder er foder, som dyrlægerne kan stå inde for, det er rigtig godt hundefoder.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber foder?

Pris og kvalitet hænger sjældent sammen, derfor er det vigtigt, at du ikke stirrer dig blind på prisen, når du køber foder til din bedste ven. I det billige hundefoder er der ofte meget fedt i, hvilket kan medføre at din hund bliver overvægtigt, og dermed udvikler en eller flere livsstilssygdomme. Livsstilssygdomme kan blive meget dyre at behandle hos dyrlægen og i værste fald kan de ikke behandles, hvilket kan resultere i at din hund må aflives eller lever i kortere tid. Det er derfor godt at vælge det foder, som din dyrlæge anbefaler, da du på den måde er sikker på, at din hund får sine ernæringsmæssige behov dækket.

Skal du vælge våd eller tørfoder?

Tørfoder er ofte det billigste, og der findes flere forskellige mærker, hvor tørfodret er i en rigtig god kvalitet, hvor din hund får dækket sine behov. Indimellem kan det dog være lækkert for din hund at få vådfoder, da det er mere velsmagende. Det er derfor op til dig, hvad det er for noget foder, du gerne vil servere for din hund. Hvis du vælger Specific hundefoder, så er det muligt både at få det i tørfoder og vådfoder.

Hvor meget mad skal din hund have?

Følg dyrlægens vejledning når det kommer til fodring af din hund. Hunde spiser to gange dagligt for det meste, men mængden afhænger af, hvad det er for en hund, hvor meget den vejer, om den er på kur, og hvor gammel den er.