home Hus og have Hvilket gulv skal man vælge?

Hvilket gulv skal man vælge?

Når du skal til at lægge nyt gulv eller bestemme dig for det helt rigtige gulv til drømmeboligen, er der mange ting som skal passe, før du kan være helt tilfreds og gå ind til det. Det er et vigtigt valg man står overfor, fordi et gulv jo helst skal holde ret længe, før det bliver nødvendigt at skifte ud igen. Derfor er det også vigtigt, at man gør sig de nødvendige overvejelser, så man ikke ender ud med et gulv, der ikke passer ind i den forestilling i har om huset og dets indretning.

Til børnefamilien

Når man har børn, så ved man, hvor meget man kommer til at værdsætte slidstyrke og robusthed, som kan modstå de vilde lege. Her er gulvet ikke anderledes og man kan med fordel begive sig ud i at anskaffe sig et laminatgulv, der er yderst slidstærkt og kan holde til både vild leg og kæledyrs færden. Teknologien er kommet langt og laminatgulve kan i dag blive utroligt meget lig for eksempel parketgulve af udseende, men samtidigt have laminatgulvets egenskaber. Det er helt klart en overvejelse værd, hvis man regner med, at der kommer til at være slid på gulvet.

Gå udenfor normalen med korkgulve

Korkgulve var populære i 70’erne og er blevet glemt siden da, men det behøver bestemt ikke være for evigt. Korkindustrien har været i rivende udvikling, hvilket betyder, at man kan få korkgulve, der ligner et klassik gulv af eg, men med korkens mange gode egenskaber. Kork er et fantastisk naturprodukt, der har gode varmeisolation, lyddæmpende egenskaber, kan lægges direkte ovenpå gulvvarme og er ekstremt nemt at vedligeholde. Alle disse egenskaber, kombineret med korkens uovertrufne komfort, gør denne gulvtype til et rigtig godt bud, hvis man er på udkig efter noget, der er lidt mere uortodokst. Det giver en fantastisk mulighed for at sætte sit helt eget præg på huset, der ikke findes på andre måder.

Gulvenes konge

Det ultimative gulv er parketgulvet, der altid vil bringe klasse og stilbevidsthed ind i hjemmet. Der er ikke noget der slår synet af et godt lagt gulv, der kan binde hele rummet sammen og skabe basen, hvorfra al den anden indretning kan gro. Parketgulvet er for dig, der ønsker noget bemærkelsesværdigt og stilet, men samtidigt ikke er bleg for gør-det-selv arbejde. Parketgulve kan nemlig lægges selv, hvis man ved hvordan man skal gøre det. Udover det, er de også formstabile og kan tåle gulvvarme, hvis man får fat i et gulv af kvalitet. Man kan vælge forskellige laktyper, træsorter og bredder, der alle kan være med til at gøre dit hjem præcis som du vil have det. Det mest klassiske valg er et parketgulv i egetræ, der kan binde en hvilken som helst stue sammen og bringe den op på et nyt niveau. Hvis du har fået mod på at udvælge jeres ny gulv, kan i se et stort udvalg af parketgulve på internettet, så i kan købe jeres gulv med prisgaranti og 30 års konstruktionsgaranti.