home Camping Hold ferie i Danmark – det er skønt!

Hold ferie i Danmark – det er skønt!

Hvis samtalen drejes mod ferie, så findes der blandt danskere mange forskellige opfattelser af hvad og hvordan man bedst holder ferie. Der findes dem som skal ud af landet og syd på før at man føler at det er en rigtig ferie, mens andre er vilde med at nyde det danske land og tage på camping, i sommerhus eller sågar på cykelferie.

Der findes ingen rigtige og forkerte måder at holde sommerferie på. Det kan dog sagtens være, at du som forbruger, ikke er opmærksom på de mange ferietyper der findes, hvis du primært kun har prøvet én type ferie. Hvis man endnu ikke har prøvet at holde ferie i Danmark, så er det helt afgjort noget du bør forsøge dig med – muligheden for at få en skøn og dejlig ferie er mange, hvilket også er uanset hvordan vejret arter sig, selvom vi selvfølgelig gerne vil have at det holder tørt og at solen skinner.

Camping er en fantastisk måde at koble af på

Der findes mange forskellige måder hvorpå man kan holde ferie, men en af de mere populære ferietyper hos danskerne er ubestridt at tage på camping. Det er en fantastisk måde at koble af fra hverdagen, hvor der bliver ro til at hygge sig og rigtigt nyde hinandens selskab.

I Danmark har vi omkring 400 forskellige campingpladser, hvor 3 ud af 4 af disse er placeret vest for Storebælt, hvilket altså giver mulighed for at campere over hele Danmark. Kvaliteten på vores campingpladser er ligeledes ofte i top. Mulighederne for at tage hele familien med på camping uanset om du er turist i Danmark eller fastlægger på en campingplads er derfor gode over hele landet.

Hvis du er heldig at have muligheden for en campingplads nær dig, så kan du også i weekender i løbet af året tage på en lille afslapningstur, især hvis du har en fastlægger plads, så er tiden egentlig eneste udfordring for at komme afsted. Nyd hinandens selskab, de gode naboer og ellers bare at slappe af.

Du kan selvfølgelig også udforske nye områder af det danske land med din campingvogn. Du kan, som tidligere nævnt, finde skønne campingpladser over hele landet, som kan lejes for lige den periode du har ledig i din kalender. Du kan nemt udforske de forskellige muligheder ved at søge efter camping Sjælland, camping Fyn, camping Nordjylland mfl. – det er bare med at komme afsted.

Cykelferie i det danske land – en skøn mulighed

Hvis den absolutte topprioritet er at ferien skal være aktiv, så kan cykelferier i Danmark være en fantastisk mulighed. Her er man dog lidt mere afhængigt af at vejret er godt, men det hvis du drager afsted i uge 30-33, så bør muligheden for godt vejr være god.

Pak cyklen og grej til overnatning, så er du godt kørende. Der findes mange muligheder for at overnatte udenfor i opstillede shelter over hele landet, men ellers er telt også en oplagt mulighed. Hvis du er mest til telt, så kan du med fordel benytte facebookgruppen: Brug min baghave, som er en gruppe hvor private giver dig muligheden for at overnatte i deres have, hvor du i mange tilfælde også kan få lov til at få et bad.

Der findes mange spændende muligheder for ferier i Danmark, det er blot med at gribe muligheden.