home Hus og have Hemmeligheden bag det fede tapet

Hemmeligheden bag det fede tapet

Det kan engang imellem være en udfordring at vælge hvordan væggene skal se ud i huset. Det må gerne skille sig ud, men samtidigt være enkelt. Det er bare ikke altid nemt at finde inspiration, det er ikke nemt fordi det til tider kan være ret forskelligt fra person til person hvordan man kan lide hvordan det ser ud i hjemmet. – Vi har altså alle vores egen holdning, mening og ikke mindst personlige praj på hjemmet.

Hvad er vigtigt når vi tænker på ”personligt preg”?

Når der tænkes personligt, er det vigtigt du kan se dig selv i dit hjem. Det er ikke kun dig som skal kunne se det er dig som bor her, men også gæster, nære og bekendte. Du skal altid finde noget anderledes til din bolig, men en god ide er at spejle dig selv i din bolig, og faktisk også bare i noget så ligegyldigt som tapet. For tapet kan sagtens afspejle din personlighed, f.eks. farvemæssigt, eller hvis du vælger tapet med fotos. For der kan du inddrage personlige billeder, eller bare noget med print, eller mange farver, så ved folk jamen ham/hende som bor her, er vild med farver.

Tapetvægge

Tapet er noget af det nemme og mest udbredte, når det gælder vægmateriale, og ikke mindst indretningen af væggene. Mursten bruges ikke rigtigt mere, og heller ikke bare ved at male dem over. Tapetvægge er gode og enkelte, de koster ikke ret meget. Det kan sættes op på de fleste vægge, også bare træplader. Tapet sættes op med klister, det er ikke dyrt, men fås i forskellige farver. Oftest er der forskellige mønstre på de forskellige typer tapet. Du kan sagtens male ovenpå tapet, det vil det bare have godt af. Problemet med tapetvægge er at det ikke kan tåle fugt, det skaller af, men så må der lægges noget nyt.

Tapetvægge med foto

Du kan altså få andet end tapet i farver, og forskellige mønstre. Du kan sætte dit personlige praj på tapetet også, du skal blot vælge nogle billeder, og så kan det printes på. Du skal blot være klar over at det koster noget mere end rent tapet. Netop fordi der skal print på, og det skal være holdbart. Det kommer selvfølgelig an på hvor mange kvadratmeter du skal have af tapetet. For det kan altså lynhurtigt blive dyrt, du kan evt. bare nøjes med noget på en ende væg. Men der er altså et stort udvalg af tapet.