home Camping Har du styr på alt til din næste campingferie?

Har du styr på alt til din næste campingferie?

Campingferien er en af de mest populære former for familieferier i Danmark. Og det forstår man jo også godt. Man kan vel nærmest sige, at camping på en måde er definitionen af god, gammeldags, dansk hygge. Og hyggen er jo noget, som vi danskere værdsætter en hel del. Camping er bilferie, når det er bedst. Med huset spændt på anhængertrækket og børnene på bagsædet – så er det endelig ferie. Men inden du når så langt, er der måske et par småting, som der skal være styr på først.

 

Gør det komfortabelt i forteltet

Vi ved alle, at når vi tager på camping, er det ikke for at sidde inde i campingvognen hele tiden. Nej, vi vil ud i naturen og mærke den friske sommerluft. Derfor er det godt, at man har sit fortelt. Her kan man sidde og spise en lækker hjemmegrillet bøf, mens man stadig har ”tag” over hovedet, men samtidig er udenfor. Man har måske taget en masse brætspil med, når der hverken er fjernsyn eller internet til at underholde ungerne. Så kan man rigtig sidde og spille spil og virkelig hygge sig med familien. Det er den kvalitetstid, som mange tænker på, når de vælger en campingferie. Dog skal man huske på, at komforten også har en vis betydning for hyggen. For eksempel sætter de fleste af os stor pris på at sidde godt. Det er en lille detalje, som kan betyde en hel del. Her kan du se et stort udvalg af campingstole.

 

Vælg den rigtige campingstol

Når du er på camping, tilbringer du faktisk det meste af tiden ude i forteltet. Og ligesom når du vælger stole til spisebordet derhjemme, er det meget vigtigt, at man helt basalt sidder godt i stolen. Du tænker måske, at en campingstol bare er en campingstol. At de alle sammen tjener det samme formål, uden at differentiere sig særlig meget fra hinanden. Men der tager du fejl. Der findes nemlig rigtig mange forskellige slags campingstole, som hver især har deres funktioner. Det vigtige her er så, at du vælger den stol, som passer bedst til dig og din familie. Derfor kan det altså være en god ide, at lave lidt research på forhånd. Du kan eksempelvis tage familien under armen, og tage ud for at afprøve forskellige modeller, for at finde lige netop den stol, der passer til jer.