home Hus og have Har du støv i hjemmet? Kom det til livs med en god støvsuger

Har du støv i hjemmet? Kom det til livs med en god støvsuger

Du har lige støvsuget hele hytten. Men hvad er nu det i hjørnet ved sofaen? Store nullermænd, der blæser rundt selvom der burde være rent. Grunden er ofte, at din støvsuger ikke kan suge støvet op helt inde ved paneler og kanter, og derfor vil støvet samle sig her, selvom du støvsuger ofte. Læs med her om hvordan du finder en god støvsuger.

støvsuger test

Gennemlæs tests af støvsugere

Du kan umuligt selv afprøve alle støvsugere, inden du finder den bedste støvsuger til dig selv. Heldigvis er der råd for dette. På nettet findes der mange udgaver af en god og grundig støvsuger test, som kan vejlede dig grundigt i forhold til dig valg af din nye støvsuger. I de gode tests finder du ikke blot informationer om hvor stor støvsugerposen er, men også mere konkret og brugbarviden. Det er for eksempel hvordan støvsugeren er at holde på, og om den er nem at indstille til din højde, hvilket faktisk betyder en hel del for hvor let rengøringen forløber. Kig også efter hvilken sugestyrke maskinen har. Sugestyrken er nemlig meget vigtig i forhold til hvor effektiv din støvsuger er.

I de bedste støvsugere kan den indstilles til flere styrker, alt efter om du støvsuger bare gulve, tæpper eller møbler og gardiner. En anden ting du bør kigge efter, når du læser tests, er hvor meget støvsugeren larmer. Nogen modeller er særligt støjsvage, hvilket især er praktisk for børnefamilier, hvor børnene somme tider kan blive skræmt af en støvsuger, der larmer meget.

De fleste støvsugere har mulighed for automatisk oprulning af ledning, hvilket er meget smart, men kig også på hvor lang ledningen er. En lang ledning gør støvsugningen lettere og hurtigere, da du ikke hele tiden behøver at holde pause for at rykke stikket til en anden kontakt. En ledningsfri støvsuger kommer dette problem helt til livs, men her skal prisen op i et ret højt niveau, hvis støvsugeren skal kunne holde strøm i mere end et par minutter. Vær derfor altid kritisk, når du gennemlæser tests af støvsugere.