home Hus og have Guide til valg af nyt gulv

Guide til valg af nyt gulv

Der går mange overvejelser i byggeprojekter. Hvad enten man er ude i små renovationer, eller om man er ved at bygge nyt, så gælder det om at planlægge på forhånd, så man har en plan at gå ud fra. Jo mere omhyggelig du er med din planlægning, og jo bedre forberedt du er, jo nemmere forløber projekt, og jo færre uforudsete hændelser burde du komme ud for. Derfor kommer det nok heller ikke som nogen overraskelse, at du også bør sætte dig godt ind i de forskellige typer gulve, du har mulighed for at vælge imellem, når du skal have lagt nyt. Gulve er nemlig en vigtig del af ethvert lokale, og du bør derfor vælge det helt rigtige til opgaven. Er du det mindste i tvivl om dit valg af gulv, så kan det anbefales at tage en erfaren gulvlægger med på råd.

Fordelene ved de forskellige typer gulve

Der findes flere typer gulve. Og vil du have det bedste resultat, når gulvet skal lægges, så kan det anbefales at opsøge en erfaren gulvlægger i København.

Trægulve er én af de mange gulvtyper, og heriblandt findes der flere forskellige slags trægulve. Trægulve er det populære valg, fordi det både er utroligt flot, men også holder sig godt, såfremt du behandler det grundigt, inden det tages i brug. Et trægulv vil som regel skulle oliebehandles eller lakeres, for at være bedst muligt beskyttet mod eventuelle ridser og skrammer.

Foruden trægulve, har du også mulighed for at få lagt vinyl-, linoleums- og tæppebelagte gulve. Vinyl- og linoleumsgulve er de praktiske løsninger, da disse er utroligt slidsikre, og dette gør dem meget praktiske. De er bedst anvendt på befærdede områder, og linoleumsgulvet kan endda designes med grafiske print.

Et tæppebelagt gulv kan være løsningen, hvis du vil have et gulv, der både holder på varmen, men som også giver god akustik. Tæppebelagte gulve anvendes derfor ofte til kontorlokaler, og de er med til at skabe et godt indeklima. Tæpperne kan også fås i mange forskellige mønstre og farver, så dit gulv kan blive helt, som du vil have det.

Tag en fagmand med på råd og få den rette hjælp

Som altid kan det anbefales at tage en fagekspert med på råd. Du kan med fordel søge vejledning hos en erfaren gulvlægger i København ved at kontakte Danish Floor System. Så kan du være sikker på, at du får den rette hjælp til netop dit projekt.