home Fitness & Træning Guide til en aktiv vinter

Guide til en aktiv vinter

Vinteren er på vej til danske land, og med den kommer de grå, kedelige dage hvor en dag med den varme sweater foran brændeovnen, vælges fremfor løbeskoene. På trods af det kedelige vejr er der stadig et utal af muligheder for dig til at holde dig aktiv og leve sundt.

Motioner i sneen

Selvom det bliver koldt og sneen falder er der stadig masser af muligheder, for at kunne komme ud og få noget motion i naturen.

Årstiderne skifter og vejret bliver koldt, men at løbe en tur er nu bedre end aldrig før for dig og din krop. Løbeture er med til at holde dit kredsløb i de rigtige omdrejninger og samtidig forbrænde en masse kalorier. Især i de kolde tider, er det vigtigt at holde kroppens kredsløb i gang.

 

Skulle løbeskoene ikke være lige dit element, kan cykelskoene stadig findes frem og klikkes i mountainbikens pedaler. Selvom der falder lidt sne er en tur på mountainbiken i skoven stadig muligt. Sne og mudder gør kun hele turen sjovere, og en time på mountainbiken, giver mere end 2 timer på en spinning-cykel.

 

Med kolde temperature, kommer der nye muligheder. En tur på det frosne vand, med skøjter på fødderne associeres ofte med hyggelige, rolige stunder. Den hyggelige trilletur på isen, kan dog sagtens gøres aktiv for at få en masse god motion ud af skøjteturen.

 

Hold fast i de sunde måltider

Med vinteren kommer også julen. I julen bliver det svært at holde den sunde kost vedlige, med de utallige julefrokoster og juleaften.

For at kunne holde til alt dette, og stadig sørge for at få de korrekte stoffer til din krop, kan du med fordel købe MitoActive’s produkter. MitoActive tilbyder blandt andet et produkt, som kan tages som et shot, eller blandes op i morgenmaden. Der er også muligheder for at lave din helt egen sunde smoothie, eller blot læskedrik. MitoActive’s produkter er udviklet i samarbejde med professionelle atleter som blandt andet Pernille Blume. Produktet er et koncentrat af specielt udvalgte bær, som har et højt indhold af polyphenoler og magnesium. Disse elementer er med til at give din krop en normal muskelfunktion og et normalt stofskifte. Derudover er de behjælpelige med at mindske kroppens træthed og udmattelse. Derfor kan du med fordel købe en bøtte MitoActive og blande en smoothie med MitoActive i hver morgen, som hjælper dig med at holde dig sund igennem de kolde vintermåneder.