home Mobil Guide: Sådan finder du det billigste mobilabonnement

Guide: Sådan finder du det billigste mobilabonnement

Der findes mange forskellige mobilabonnementer. Det vil du vide, hvis du nogensinde har forsøgt at finde et, der er billigere og bedre end dit nuværende. Det kan hurtigt ende med en søgen, der aldrig stopper. Der er dog ingen grund til at fortvivle, for det vrimler med sammenligningsportaler på nettet, der kan gøre arbejdet for dig. Og så er det endda helt gratis at benytte.

En af disse tjenester hedder Teleprisguide.dk — og her får du en guide til, hvordan du anvender siden. Så har du nemlig lettere ved at finde det billigste mobilabonnement, der samtidig passer til de præferencer, du end måtte have.

Benyt nettet til sammenligning af priser på mobilabonnementer

På Teleprisguide.dk kan du sammenligne priser på danske mobilabonnementer. Det er et fantastisk værktøj, der kan spare dig for mange hundrede kroner om måneden — og så er det ikke just vanskeligt at benytte.

Du indtaster de præferencer, du har brug for, hvorefter du får vist de forskellige abonnementer, der tilbyder dette. Herefter er det blot at vælge det billigste af disse. Eller det, der passer bedst til dit behov.

Før du anvender tjenesten, er det dog en god idé, hvis du kender dit reelle behov. Det finder du ud af, hvad er, ved at tjekke dit forbrug for de forrige måneder. Her vil du kunne få et rigtig godt estimat af, hvad du bør gå efter, når du skal have et nyt abonnement.

Når du klikker dig ind på Teleprisguide.dk, bliver du mødt af en header, som det hedder, hvor du har mulighed for at vælge hvor mange timer, du har brug for, per måned. Det samme gør sig gældende for data.

Der er også oprettet nogle muligheder, som du blot skal klikke på, hvis du vil have gjort det så let for dig, som overhovedet muligt. Her er eksempelvis genveje til at bonnementer med meget data, meget taletid, gratis oprettelse, gratis roaming, rabatter til familier, musik og underholdning og så videre. Det er smart, det er simpelt, det er overskueligt, og — ikke mindst — det er gratis.