home Rejser og ferie Guide: Sådan får du den fedeste skiferie

Guide: Sådan får du den fedeste skiferie

Vinter betyder skiferie, og skiferie betyder selvfølgelig gode oplevelser med aktive dage i sneen og varme aftener til afterski. Vil du have det absolut bedste ud af din skiferie, så læs med her, hvor der kommer gode tips til at få den absolut fedeste skiferie.

Det bedste rejsemål til din skiferie

Det første, du skal sørge for, er naturligvis at vælge det bedst tænkelige sted til din skiferie. Det er med god grund, at Østrig er mange danskeres foretrukne skirejsemål. Østrig er et af verdens bedste og smukkeste skisportssteder. Her finder du høje bjerge med stor diversitet i nedfarterne. Så du har mulighed for at finde lige netop de pister, der passer til dine ønsker. Se skirejser til Østrig her hvor du helt sikkert vil få en fantastisk skioplevelse.

God stemning, varm glüwein og kolde øl

Efter mange år som velbesøgt skisportssted har Østrig udviklet en lang og stolt tradition for fantastisk afterski. Her kan du varme dig på varm Glüwein, hygge med en lækker kop skoldhed kakao, eller nyde kolde øl og gode historier. Uanset om du er på ferie med familien eller vennerne, er her en oplevelse du skal have med. Til afterski er der plads til både børn og voksne. Om du er til dans på bordene eller mere rolig hygge, skal du ikke snyde dig selv for den unikke stemning, der summer af glæde og gode oplevelser.

Lækker mad til en aktiv ferie

En skiferie er en aktiv ferie, og der er ikke meget sjov ved at gå sukkerkold midt på pisterne. Sørg derfor for at give din krop masser af energi ved at spise god mad. Østrig byder på et lækkert, lokalt køkken, og især den solide wienerschnitzel er et must. Med gode smagsoplevelser og mad i maven kan du rigtigt nyde resten af dagen med fart under skiene.