home Erhverv Guide til den perfekte firmajulefrokost i 2018

Guide til den perfekte firmajulefrokost i 2018

Det er januar, og tømmermændene fra årets julefrokoster har kun lige lagt sig. Hvad betyder det? At det er tid til at tænke på firmajulefrokosten 2018! Lige nu er der nemlig lav efterspørgsel på julefrokoster, og det betyder, at du kan gøre en god handel. Samtidig kan du også planlægge den bedst mulige firmajulefrokost, hvis du er ude i god tid.

Jagt de gode tilbud

Nøglen til en god julefrokost er, at alle får en god fest til en billig penge. Det er nemlig ikke meningen, at julefrokosten skal være en dyr fest, som går op i fine kjoler og dyr mad. I skal hygge jer, og der skal være rigeligt plads til både vild fest og dans.

Derfor er det en god idé at jagte gode tilbud allerede nu. Undersøg markedet, og se, hvor du kan gøre den bedste handel. Du skal være opmærksom på, hvem der kan tilbyde den bedste fest til de færreste penge, og hvad der hører med i aftalen. Derfor skal du selvfølgelig ikke vælge det første, det bedste, og du skal heller ikke udelukkende se på prisen. Undersøg betingelserne for handlen, mulighederne for aflysning eller ændring, og ikke mindst hvad tilbuddet indeholder. På den måde sikrer du dig, at du får den bedste deal til den bedste pris.

Se for eksempel tilbud på firmajulefrokoster her.

Tænk i detaljer allerede nu

En firmajulefrokost er en stor fest, og det er vigtigt, at alting spiller. Derfor kan du med fordel tænke i tema, menu og sted allerede nu. Sæt julefrokostgruppen på sagen, og læg hovederne i blød. På den måde kan I skabe den sjoveste og mest gennemførte fest, og I slipper for at stresse over det senere på året. Kort sagt bliver processen nemmere for alle.

Hvis I skal have et tema, er det især en god idé at starte tidligt, så I har tid til at være kreative. Et tema er bedst, hvis det er gennemført, og nu kan I endda nå at købe diverse pynt omkring fastelavn eller halloween, afhængigt af hvor tidligt i begynder.

Evaluer sidste julefrokost

Hvis I ikke allerede – officielt eller uofficielt – har evalueret firmajulefrokosten denne jul, er det på høje tid. I kan nemlig kun gøre festen bedre, hvis I ved, hvad medarbejderne ønsker. Især hvis I har eksperimenteret med et nyt koncept til julefrokosten, er det vigtigt at evaluere på det. Det kan også være en god idé at spørge medarbejderne, hvad de kunne tænke sig, at næste julefrokost indeholder. Selvom firmajulefrokosten 2018 er langt væk, er det lige nu, de har den sidste i frisk erindring og bedst kan komme med feedback.