home Hus og have Guide: Få styr på dit elforbrug med en husstandsvindmølle

Guide: Få styr på dit elforbrug med en husstandsvindmølle

Elafgifterne bliver ved med at stige, fordi vi alle sammen skal være med til at passe bedre på vores planet. Vi har alt for længe ignoreret de store miljøproblemer, og selvom vi mener, at politikere bør gøre noget, så kan vi ikke sidde og vente på, at det sker. I stedet bør du fokusere på, hvad du allerede kan ændre i dag.

Du kan få en husstandsvindmølle og dermed selv producere din el. Få mere information her.

Hvorfor skal du have din egen vindmølle?

Der er tre gode grunde til det.

  1. Du vil gerne gøre noget godt for miljøet.
  2. Du sparer penge på din elregning.
  3. Du kan tjene penge på den.

Vi vil alle sammen gerne give en bedre planet videre til vores børn, og her er der noget, som vi alle kan gøre. Med en vindmølle til dit hjem har du mulighed for at gøre dit for et renere miljø. Selvom vindmøller fylder mere af den samlede danske energiproduktion, så vil meget af dit energiforbrug stadigvæk komme fra dårlige kilder.

Her har du i stedet mulighed for selv at få en vindmølle, så du producerer din egen el. Når du har produceret mere el, end du kan bruge, kan du endda sælge det til dit energiselskab. På den måde kan det ende med at være en rigtig god forretning for dig at have en husstandsvindmølle.

Samtidig vil alt dit energiforbrug blive dækket af den. I hvert fald når det blæser. Hvis du går meget op i miljøet, kan du vente med at lave aftensmad, eller en svær ret til du kan se, at vinden blæser mere. På den måde kan du gøre dit for en renere planet.

Et grønt hjem er et godt hjem

Tidligere var et grønt hjem et hjem, hvor man smed sit haveaffald til genbrug. Man brugte ikke unødvendigt meget tøj.

Men nu er det miljørigtige hjem også det, hvor du har solceller på taget og en husstandsvindmølle i baghaven. På den måde får du både strøm på solrige dage og på dage med masser af vind. Især vind er godt i Danmark, fordi det ofte blæser.

Mange oplever, at de kan cutte deres energiforbrug drastisk ned. Selv hvis det kun blæser, når du ikke bruger det, sælger du det videre, så du skaber stadigvæk et godt sted for miljøet.

 

Fremtidens hjem er et grønt hjem.