home Smykker og Mode Guide: 3 tips til at finde de rette briller

Guide: 3 tips til at finde de rette briller

 

Det er aldrig helt nemt at vælge briller. De skal jo i bedste scenarie følge os i forhåbentligt lang tid, men frygt ej. Der er gode råd at hente, og fine overvejelser du kan gøre dig på forhånd.

 

1.      Gør dig overvejelser om dine behov.

 

Hvad skal du bruge? Gør dig lidt overvejelser om dine behov. Hvilken funktion skal de kunne udfylde? Måske også hvilket udtryk de skal have: arbejde, fest, sport etc. Der er mange fede muligheder, når det kommer til briller – og det er vildt, hvordan et par briller kan ændre på et ansigt, men… vi vil jo stadig gerne ligne os selv.

  • Er du fysisk aktiv?
  • Kører du bil?
  • Behov for særlige glas?
  • Behov for mere end ét par?

Hvis du er fysisk aktiv, kunne du overveje om et par kontaktlinser udover dine briller. Måske ville det også være rart, da briller selvfølgelig er skrøbelige størrelser. Kører du bil, så har du måske også behov for et par solbriller med styrke.

 

2.      Søg inspiration på forhånd.

Det kan godt betale sig at søge inspiration på forhånd, så du får en fornemmelse for din smag, hvad der findes, og hvad du kan lide. Du har måske allerede en foretrukken farvepallet, du er klar på at følge. Du kunne evt. prøve at lege med tanken om en frisk farve, et andet stel eller noget tredje.

  • Hvilke farver passer godt til dig?
  • Er der særlige stel, der passer godt til din ansigtsform?
  • Hvilken udtryk passer godt sammen med din garderobe?

 

3.      Lad et par ekstra sæt øjne guide dig.

 

Det kan være en rigtig god idé med et par ekstra øjne, når du er ude og kigge på briller. Tag evt. en ven med. Prøv jer igennem forskellige stel sammen.

Kunne du i stedet tænke dig flere valgmuligheder uden at skulle slippe en formue, så kan du overveje et koncept som brilleleje. Her kan du på én gang få dækket flere behov på samme tid, om det så er solbriller, modebriller eller ganske enkelt bare flere valgmuligheder til din garderobe.

Går du og leger med tanken om at anskaffe dig flere par briller, så kan du tjekke de forskellige muligheder, der findes for brilleleje. Hvis du leder efter en optiker med dette koncept, og kommer du fra Sønderborgområdet, kan du f.eks. finde de helt rette briller hos din optiker i Sønderborg nær Aabenraa.