home Hus og have Gør din terrasse klar til sommeren

Gør din terrasse klar til sommeren

De varmere temperaturer er på vej til Danmark. Det betyder, at du snart kommer til at bruge uendelige timer under den bagende sol i liggestolen på din terrasse. Måske synes du, at din terrasse trænger til en opfriskning efter de mange måneder med kulde og regn. Heldigvis kræver det ikke særlig meget at gøre din terrasse hyggelig og indbydende. Få inspiration ved at læse med her.

Find krukkerne frem

Det første skridt på vejen mod en mere hyggelig terrasse er at tilføje lidt grønt liv til de grå fliser. Du kan stort set dyrke lige præcis de planter og blomster på terrassen, som du går og drømmer om. Det er de fleste planter, der gør sig godt i en krukke, så du kan nemt finde dem, der passer ind på din terrasse. Når du skal plante dine planter, er det en god idé at lede efter krukker, der kan tåle frost. På den måde kan du lade krukkerne stå på terrassen, når vinteren og frostgraderne igen står for døren. Når du skal vælge din krukke, kan du med fordel gå efter et design, der passer til resten af stilen i din bolig. Krukker findes i mange forskellige størrelser, materialer og designs, så du kan nemt snuse dig frem til de krukker, du bedst kan lide. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at krukken er stor nok til, at planten kan vokse sig større deri.

Åbn døren til sommeren

Når du befinder dig på din terrasse, har du god tid til at kigge rundt på din bolig og holde øje med, hvilken stand de forskellige elementer er i. Det er for eksempel nemt at se, hvis boligens vinduer og døre er slidte eller mugne. Derfor betyder det rigtig meget, at du har de rigtige vinduer og døre i den del af din bolig, som vender ud mod terrassen. Det er især god idé at undersøge det store udvalg af terrassedøre, før du beslutter dig for, hvilket design der falder bedst i din smag. Du kan se de forskellige muligheder her https://www.sparvinduer.dk/terrassedoer/.