home Hus og have Giv lys til hjemmet

Giv lys til hjemmet

Belysning er en uundværlig del af boligens indretning, men udover at have en praktisk funktion kan lamper også være med til at give hjemmet en masse udtryk og personlighed. Hos Trademark Living er belysning i høj fokus, og de mener ikke, at man må undervurdere den stemning, som lamper kan tilføre til et rum – ifølge dem er det rent magi. Skab magien i dit hjem og bliv inspireret – Læs om belysning her.

Lamper er ikke kun med til at skabe lys i dit hjem, de er også med til at skabe stil. Lamper kan se ud på mange forskellige måder, og kan give hver deres unikke udtryk i et hjem. Udover at give lys til hjemmet, er de også pæne at kigge på, selv når de er slukket. Belysningen kan samtidig bruges på forskellige måder. Man kan vælge lamperne ud fra den funktion, de skal have i forhold til belysning i hjemmet. I nogle rum kan der være behov for mere lys end andre, og mængden af lys afhænger både af lampetype samt placering.

 

Forskellige typer lamper

Forskellige typer lamper har hver deres fordel. Nogle lamper kan vælges af praktiske årsager, hvor andre primært kan vælges for at skabe et bestemt udtryk til rummet. Der findes hos Trademark Living derfor et lækkert udvalg af både loftlamper, pendler, bordlamper, gulvlamper samt væglamper.

Er man til den nye moderne fabriksstil, er man på rette sted, da virksomheden sværger til denne stil, hvilket er tydeligt i deres belysningssortiment. Stilen er rå og maskulin, og der findes et væld af skulpturelle forme i neutrale og tidsløse designløsninger. Skal din belysning være med til at give din bolig noget kant og personlig, hvad enten det er i New Yorker-stil, maskulint eller i fabriksstilen, er der mange forskellige muligheder at finde i de kreative konstruktioner hos Trademark Living.