home Gør-det-selv, Hus og have Giv dit bryggers en make-over

Giv dit bryggers en make-over

Du bruger garanteret ikke en hel masse tid i dit bryggers, men derfor kan du stadig godt gøre lidt ud af det rum. Et bryggers er ofte et kedeligt rum, der ikke bliver set som en særlig stor del af huset. Dog behøver det slet ikke at være sådan.

Pift dit bryggers op med nogle farver

Hvis dit bryggers som så mange andres er et lidt kedeligt sted, kan du hurtigt pifte rummet op med nogle farver. Det behøver slet ikke at være et kedeligt sted. Du kan f.eks. male væggene i en helt ny farve. Maling kan meget hurtigt give et rum en helt anden stemning. Hvis du har mod på et større projekt, kan du også lægge farverige klinker i dit bryggers.

Investér i en ny vaskemaskine

Hvis du har en gammel og slidt vaskemaskine, kan du i forbindelse med en make-over også overveje, om du skulle skifte den ud. Det er ikke det, der er allermest spændende at bruge penge på, men til gengæld er det noget, du vil kunne få stor glæde af. En vaskemaskine er noget du ofte bruger i din hver dag, så det er rart, når den virker optimalt. Du kan f.eks. tjekke Skousen ud, for de har et bredt og varieret udvalg af vaskemaskiner.

Skab mere opbevaringsplads

Dit bryggers kan hurtigt komme til at fungere som et opbevaringsrum, hvor du sætter ting, som du ikke ved, hvor du ellers skal sætte. Allerede der kan det komme til at virke som et træls rum, hvor alting er rodet og uoverskueligt. Dog kan du nemt gøre det mere overskueligt ved at skabe noget mere opbevaringsplads, så alting kan blive ryddet ad vejen. Det kan du f.eks. gøre med et højt skab og nogle kasser, så alting kan blive systematiseret også.

Gør noget ekstra ud af dit bryggers

Hvis du vil gøre sådan, at det er rarere at komme ud i dit bryggers, kan du prøve at gøre lidt mere ud af indretningen. I resten af dit hjem går du garanteret op i, at der skal være en hyggelig indretning, så hvorfor ikke også i dit bryggers. Du kan f.eks. hænge nogle fine billeder op på væggen. Du kan også pynte op med planter i flotte krukker eller nips i vindueskarmen. Det handler bare om at være kreativ og indrette med ting, som du godt kan lide.