home Erhverv Giv din virksomhed eller hjemmeside et professionelt look

Giv din virksomhed eller hjemmeside et professionelt look

Man skal ikke skue hunden på hårene, men det er præcis, hvad de fleste folk gør, når du først ser et produkt. Hvis produktet ved første øjekast ikke taler til dem, så er de hurtigt videre til den næste, og i vores moderne verden er det netop muligt hurtigt at finde et alternativt. Derfor skal din produkts udseende virkelig være på plads – på nogle punkter er det endda vigtigere end selve produktet. Der er en række teknikker og ændringer, der kan give dit produkt den udstråling, der gør, at kunder føler sig tiltrukket og oplever en grad af tillid.

Her kan udseendet pudses

Ethvert produkt har mange forskellige dele, og alle disse dele kan sminkes op til at se mere professionelle ud. Her er en række metoder, du kan tage i brug:

  • Hvis dit produkt skal ud på det store udenlandske marked, kræver det også et andet sprog. Og dette sprog skal være fuldkommen perfekt. Hvis en potentiel kunde opdager grammatiske fejl osv., tænker de, at produktet sikkert også indeholder fejl. En oversættelse er heller ikke blot en oversættelse. Alle sprog har kulturelle og lingvistiske facetter, som du ikke kan gengive autentisk, hvis du ikke er flydende på det givne sprog. Du kan skabe et professionelt look på et andet sprog via professionelle oversættere.
  • Sørg for at du har styr på din PR – public relations. Ud ad til skal du give de rigtige oplysninger, svar og udstråling. Perception er virkelighed – hvis en kunde kun har hørt gode ting, vil de også tro at dit produkt er godt.
  • På de sociale medier kan du nemt give et kontrolleret indblik i dit produkt. Vis f.eks. hvordan produktet laves af professionelle, eller vis alle de kunder, der er tilfredse. Via sociale medier kan du kreere en fortælling om dit produkt, som kunder gerne vil opleve.
  • Hav altid styr på dit produkts anmeldelser og kundetilfredshed på internettet. På sider som Trustpilot kan alle give sine følelser til kende, og mange kunder besøger sådanne sider, for at inde ud af produkters kvalitet. Prøv så vidt muligt at kuratere disse anmeldelser, således dit omdømme online bliver så godt som muligt.

Det handler om kundens synspunkt

Det vigtigste er blot, at kunden ser, hvad du gerne vil have, de ser. Hvis du synes dine medarbejdere er fantastiske, så vis det. Hvis virksomheden donerer til velgørenhed, så vis det.