home Kæledyr Forkæl dine firbenede venner

Forkæl dine firbenede venner

Du finder nok aldrig nogen, som elsker dig så ubetinget, som din hund gør. Hver dag, når du kommer ind ad døren, står den klar med logrende hale og lykkelige øjne. Du er dens bedste ven. Den er måske også din. Du står der i døren helt udmattet efter en hektisk dag på arbejdet, men al stresset og jaget forsvinder ind i de trofaste, elskværdige øjne.

Vi danskere elsker vores kæledyr. Så meget, at der er knapt en halv million hunde i Danmark og mere end en million katte ifølge Danmarks Statistik. Det er måske derfor, vi er et af de lykkeligste lande i verden? Det kan man ikke bevise, men én ting er sikkert. Kæledyr giver kærlighed. Hvis du gerne vil gengælde noget af den kærlighed, kan du finde et stort udvalg af hunde- og katteartikler på porcani.dk. Hunde- og katteartikler er noget af det, der giver logrende hundehaler og spinnende katte.

Den hurtigste vej til dit kæledyrs hjerte

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at kæledyr elsker mad. Hunde- og katteartikler er også foder, og du er vel ikke et sekund i tvivl om, at det er noget for din hund eller kat. De er madglade. Derved ikke sagt, at man skal skære alle hunde eller katte over én kam, når man kigger på hunde- og katteartikler og foder. Hver hund og kat er sin egen. Det skal man være opmærksom på. Forskelligt foder kan fx være:

  • Tørfoder
  • Kalorielet ’light’ foder
  • Foder til meget aktive hunde
  • Tilskud
  • Allergifoder
  • Godbidder og snacks
  • Kosttilskud til din kat
  • Katte foder

Du ved bedst selv, hvad dit kæledyr vil have.

Hunde- og katteartikler, så du er dækket fuldstændigt ind.

De små, søde skabninger skal også have et sted at sove. Noget at spise af. Noget at lege med. Det er vidt forskelligt fra hund til hund eller kat til kat. Find en forhandler af hunde- og katteartikler, som har et stort udvalg. Det kan fx være lettere at se, hvilken madskål, du vil have, når der er flere muligheder.

Undersøg markedet

Det er essentielt, at man ved, om man får noget for sine penge. Også når man bare vil gøre sit kæledyr glad. Det er for let bare at drøne hen til dyrelægen og købe den dyre løsning. Undersøg, om andre tilbyder hunde- og katteartikler af samme kvalitet, men til en lavere pris. Nogle gange kan du tilmed få gode tilbud, hvor du sparer en del. Tjek priserne!