home Erhverv Forkæl dine ansatte med en isterningmaskine

Forkæl dine ansatte med en isterningmaskine

Rigtig mange af os har hjemme i privaten et af de såkaldte ”amerikanerkøleskabe”, hvor der hele tiden er adgang til isterninger uden at skulle lave dem selv. Dermed har vi vænnet os til at bruge isterninger i det daglige. Vi bliver anbefalet at drikke rigelige mængder vand og med vand afkølet af isterninger, så glider det altså lidt lettere ned.

Uden mad og drikke dur helten ikke

Arbejdslivet er efterhånden rigtig krævende, hvorfor det er ekstra vigtigt, at vi er veloplagte til at tackle de opgaver, der bliver sendt vores vej. En del af det indebærer, at vi har noget benzin i tanken, om man så må sige. Underforstået, at vi skal have noget mad og væske til at klare os igennem dagen. Her skal man være ekstra opmærksom på, at ens væskebalance holdes ved lige. Er  man i væskeunderskud, så bliver man ukoncentreret og i værste fald utilpas.

Væskebalancen er vigtig for vores velbefindende og arbejdsevne

Den vigtigste form for væske, vi kan indtage, er vand. Helt simpelt og så alligevel ikke. En del af os udskifter vandet med andre væsker, der ikke på samme måde er neutrale i deres påvirkning. Det er altid dejligt med en kop kaffe eller te, men man kan ikke opretholde sin væskebalance med dem alene. Ligesom det heller ikke kan anbefales at drikke sodavand dagen lang. Desværre er der mange, der ikke er ”gode” til at drikke vand alene, da de ikke bryder sig om smagen med mindre vandet er iskoldt. Derfor kan det være en rigtig god idé for virksomheder at anskaffe en isterningmaskine, således at der ikke er nogen mere eller mindre god undskyldning for ikke at drikke vand.

God investering

At købe en maskine til isterninger kan være en rigtig god investering for et firma. Medarbejdere der ikke yder optimalt laver flere fejl, og disse fejl koster penge. De kan sågar koste rigtig mange penge, da  fejlen først skal opdages og siden rettes. Det kan være både dyrt økonomisk og menneskeligt. For de fleste virksomheder gælder det, at deres medarbejdere er deres vigtigste ressource, hvorfor der bruges både tid og penge på at pleje dette segment. Adgang til isterninger kan være en nem og effektiv måde at sørge for, at i det mindste medarbejdernes væskebalancer er i orden. Prismæssigt ligger udskrivningen på cirka samme niveau som en god printer til kontoret.