home Bil og motor Fordelen ved leje af personbil

Fordelen ved leje af personbil

Der er den seneste tid kommet flere og flere situationer, hvor det kunne være rart at have sin egen bil, og du går derfor med overvejelserne om at købe en brugt. Men måske er du stadig i tvivl om, hvorvidt du vil få bilen brugt nok. Måske du kun har et par kilometer til skole eller arbejde, og det er derfor ikke dét behov, bilen skal dække. Det er nærmere i din fritid, hvor det kunne være rart at have friheden til at køre et sted hen uden at skulle planlægge efter den offentlige transport. Måske du skulle overveje at leje en bil? Hos Firehjul er der flere forskellige muligheder for at leje en personbil.

 

Friheden i at leje en bil

Måske kender du situationen, hvor man er blevet inviteret til et par forskellige arrangementer henover weekenden, men fordi man er afhængig af den offentlige transport, kan man kun lige med nød og næppe nå frem og tilbage til alle arrangementerne, eller også må man prioritere, hvilke man helst vil med til. Efter længere tid, hvor det har irriteret én tilpas nok, når man til beslutningen om, at man skal have en bil. Men det kan være enormt svært at finde rundt i, hvad der bedst kan betale sig – skal det være køb eller leasing? En anden mulighed kan også være personbil udlejning.

 

Med personbil udlejning har du frihed til selv at vælge, hvilke perioder du vil have en bil. Du er altså ikke tvunget til at have bil hver dag. Og hvis det kun er behovet i fritiden, der skal dækkes, er personbil udlejning en god måde, så du ikke har en bil, der står stille det meste af ugen. Ved du eksempelvis, at du i næste weekend skal rundt til tre forskellige arrangementer, som ligger i hver sin ende af byen eller udenfor byen, så kan du leje en personbil til de dage, hvor du har brug for den. Eller kan du se, at du den næste måned skal en masse rundt, og det kunne være rart med en bil, så kan du også leje en bil på månedsbasis.

 

Hvad er priserne for personbil udlejning?

Priserne varierer alt efter, hvilken bil du gerne vil leje, men personbil udlejning pr. dag kan du få fra cirka 239 kr. pr. dag. Vil du gerne leje en personbil på månedsbasis ligger priserne fra 2.995 kr. pr. måned.