home Fest og underholdning Food truck til fest og event

Food truck til fest og event

Er du træt af at holde en fest, hvor gæsterne sidder bænket hele aftenen ved bordet? Eller synes du, at det hurtigt bliver lidt højtidligt, når maden bliver serveret for gæsterne? Måske skulle du prøve at kaste dig ud i noget helt andet? Det sidste nye til privatfester er nemlig at leje en food truck. Her fortæller vi mere om, hvad en food truck er og, hvad de kan tilbyde.

Prøv noget nyt

Book food truck til fest og eventsHvis du har lyst til at prøve noget helt andet, næste gang du skal holde en fest, så prøv en food truck. Det vil skabe en helt anden fest og stemning end den traditionelle servering ved bordet eller tag-selv-bordets efterhånden lidt kedelige koncept. Med en food truck tilsætter du festen et frisk pust, som vil gøre dagen eller aftenen mindeværdig.

Food truck – hvad er det?

En food truck er en lille lastbil eller varevogn, der er udstyret med et køkken. Der følger en kok med bilen, som står og laver mad til gæsterne ”live”. Det giver festen en helt anden dynamik, at gæsterne skal hen og bestille mad, kan småsnakke med de andre ventende gæster, mens deres mad bliver lavet og på den måde bevæger sig frem og tilbage og får snakket med mange flere. Selve food truckens mad er en helt anden oplevelse end for eksempel en buffet, som man har prøvet et utal af gange.
Læs eventuelt mere om, hvor duk an booke en Food truck klik her

Street food

Den mad, der tilberedes i en food truck, er det man kalder street food. Det er mad, der kommer fra hele verden. Traditionelle retter, der serveres på markeder og fra gadekøkkener. Kendetegnet for streetfood er, at det er mad, der er forholdsvis hurtigt tilberedt, men på ingen måde minder om traditionel fastfood. Street food er lavet af gode friske råvarer og er en dejlig kulinarisk oplevelse.

Mad fra hele verden

Som sagt er street food inspireret af køkkenerne i alverdens lande. Det kan være de helt traditionelle retter, men det kan også være, at der eksperimenteres med retterne, så de får lidt ekstra kant og tilfører noget nyt til det traditionelle. Hvis du gerne vil prøve at leje en food truck til din fest, skal du derfor vælge, hvilken slags mad du ønsker, at dine gæster kan få. Du kan naturligvis også leje mere end én food truck, hvis det er en større fest. Så har dine gæster mulighed for at vælge, hvilken mad de ønsker eller kan smage på forskellige retter.

Dessert eller natmad

Hvis du ikke har lyst til, at det er hovedretten, der serveres fra en food truck, kan du bestille en food truck, der kun serverer dessert. Det vækker altid begejstring hos gæsterne og oser af hygge. Eller måske vil du have natmaden serveret fra en food truck. Det sætter et helt specielt punktum for en dejlig fest.

Varieret udvalg

Når du bestiller en food truck kan du vælge mellem alt fra lækre flæskestegsandwichses til eksotiske retter fra Indien, Argentina, Vietnam, Thailand og så videre. Der er også de populære klassikere fra det italienske og spanske køkken samt kvalitets fish’n’chips fra England. Der er noget for en hver smag og der er også til både vegetarer, veganere og allergikere.

Skab en speciel stemning

Ønsker du at gå all in for at skabe en utraditionel og afslappet atmosfære til din fest, kan du spille med på den stil, der er slået an på mange af de steder, der serverer street food. Der hersker ofte en meget afslappet og uformel stemning understreget af lidt tilfældige møbler, langborde med bænke eller stole. Du kan bruge paller med hynder som afslappede møbler og pynte op med lanterner, lyskæder og fyrfadslys i glas. Det vil afgjort få din fest til at skille sig ud fra andres og dermed blive husket af vennerne og familien.