home Erhverv Firmaarrangement med et smagfuldt twist

Firmaarrangement med et smagfuldt twist

Står du og dine kollegaer overfor et firmaarrangement, og trænger I til noget nyt og spændende? Tag til Outdoor teambuilding, hvor fokus er på ro, nærvær og sammenhold mellem kollegaer, der i fællesskab kan nyde en fantastisk kulinarisk totaloplevelse. En totaloplevelse, som indebærer inspiration til nye smage og teknikker, og som skaber rum for fordybelse.

Væk fra hverdagens stress og jag

I hverdagen på arbejdet er fokus mellem kollegaer på arbejdsopgaver og deadlines. Derfor kan det være vigtigt at lave noget helt andet sammen til et firmaarrangement. Ovenpå en både hektisk og travl hverdag er det fantastisk at kunne samle kollegaer i den smukke natur og hygge sig sammen. Tag kollegaerne under armen og kom ud og lav lækker mad og brug naturens ressourcer til at tilberede mad over bål. Under kyndig vejledning tilberedes en gourmetmenu mellem 3-5 lækre og velsmagende retter med årstidens friske råvarer. Derefter nydes maden ved langborde med tilhørende vinmenu.

Skræddersyede oplevelser til netop din virksomhed

Kurserne kan skræddersyes til netop din virksomheds behov. Er der specifikke ønsker, kan der sammen skabes den rette løsning for netop disse. Kurserne kan afholdes for virksomheder, deres kunder og eventuelle samarbejdspartere, og kan arrangereres for grupper mellem 12 til 100 personer. Der afholdes kurser året rundt og i hele landet.

Alt efter gruppens størrelse inddeles holdet i mindre grupper, hvor samarbejdet er essentielt, og er med til at styrke holdånd og sammenhold i virksomheden. Der vil både være tid til bobler undervejs og blive tilberedt små snacks, som kan nydes løbende. Dette for at skabe en god, afslappet og uformel stemning. Ved outdoorcooking sættes tempoet helt ned, og det er tid til afslapning med kollegaerne som kontrast til hverdagen – slowcooking, som alle kan være med på. Lad arbejdet og arbejdssnak blive i virksomheden og mød din kollegaer ved bålet til en hyggelig dag med et smagfuldt twist.