home Bil og motor Der findes mange former for leasing – læs om de mange fordele her

Der findes mange former for leasing – læs om de mange fordele her

Det kan være en rigtig god idé at overveje, om det bedre kan betale sig at lease en bil i stedet for at købe en, hvis man overvejer at købe en ny bil. Der findes mange forskellige former for billeasing, og man kan både lease en bil til privat- eller erhvervsbrug. Her er nogle af de populære leasingformer samt deres fordele, opridset for at give dig et større overblik over leasingjunglen.

undervognsbehandling og rustbeskyttelse

  • Splitleasing

Splitleasing er en meget populær leasingformer blandt danskerne. Med splitleasing kan man bruge den leasede bil både som firmabil og privatbil, forudsat at der føres kilometerregnskab. Man måler kilometerregnskabet ved hjælp af en GPS-baseret kørebog, og man har bl.a. har mulighed for at trække kilometerne fra i SKAT. I en splitleasing deles alle de reelle udgifter mellem medarbejder og virksomhed – selve leasingaftalen splittes med henblik på udgifterne, én til firmaet og én til brugeren. Denne leasingmulighed er meget eftertragtet, idet at man i et vist omfang får en fri firmabil. Derudover oplever arbejdsgiveren også en stor minimering af de samlede omkostninger i forbindelse med denne form for leasing.

  • Privatleasing

En privatleasing er derimod kun rettet mod privatbrug, men til gengæld er privatleasing en garanti mod forudsete udgifter. Dette betyder, at man er sikret en langtidsleje, hvor man kan spare en masse penge på længere sigt. Derudover skal man heller ikke ned i banken og tage et dyrt billån til sin bil. Man leaser en privatbil på månedlig basis, hvor al service er inkluderet i den endelige pris. Derfor undgår du også dyre servicebesøg eller udgifter til reparationer, stenslag og lignende. Når man privatleaser en bil, skal man derfor kun betale for brændstof, forsikring og grønafgift.

  • Erhvervsleasing

En erhvervsleasing er rettet til selvstændige, og dermed til kørsel til erhvervsmæssige formål. Erhvervsleasing er en god mulighed for dig, som ikke ønsker at binde kapital i virksomhedens vognpakke, og hvor man samtidig slipper for at betale for uforudsete udgifter til bilen. En af de helt store fordele ved erhvervsleasing er, at alle omkostningerne bliver samlet i én månedlig ydelse, som giver dig et overskueligt bilbudget, som kører helt automatisk, og man skal derfor ikke tænke yderligere på det.

Leasing af populære Opel modeller online

Der findes mange forskellige bilmærker, som man kan lease. Et af de meget eftertragtede bilmærker til leasingbiler er tyske Opel. Opels brand er meget kendt blandt bilejere i hele verden, hvor det er kendt for at producere biler af højeste kvalitet med de nyeste, moderne features. Derfor kan man også finde et stort udvalg af nye og populære Opel-modeller, når man skal lease en bil.

Hvis du er interesseret i at få endnu mere at vide om de mange fordele, der er ved de forskellige leasingtyper samt interesseret i at lease en ny, lækker Opel – så tag et kig på Findleasing.nu.