home Erhverv Få læsset noget på ramperne, eller få ramperne til at læsse noget af for dig

Få læsset noget på ramperne, eller få ramperne til at læsse noget af for dig

Ligemeget hvordan du drejer det, er det praktisk. I en verden, hvor vi mere end nogensinde i håndværkerbranchen har brug for en hjælpende hånd. Erhvervsuddannelser falder kraftigt tilbage i tilgang af nye unge håndværkere. Det er en skam, men det er jo nemt for enhver at konstatere. Hvad skal man så gøre herfra? Jo, så må man jo se på, hvad man har og så udnytte situationen bedst muligt.

 

Old school, i de gode gamle dage, gjorde man langt mere brug af det, som vi i dag nok vil definere som unødig arbejdskraft. Det var simpelthen prioriteringerne, der var noget galt med. Det var langt mere råstyrke 24/7. Det kan mange unge håndværkere i dag også sagtens holde til, men kun i noget tid. Det vi nemlig ser af udvikling og har fundet ud af er, at det hårde arbejde slider og det gør det i langt højere grad, end man kunne forstille sig. I et samfund med den mængde håndværkere, som vi nu engang har, har vi bestemt ikke ”råd til” at miste mange håndværkere tidligt til skader og andre skavanker, der hober sig op.

 

Spar ressourcer på alle mulige parametre

En ressource kan være mange ting. Vi skal passe på hinanden, og derfor er misligholdelse af sine medarbejdere spild af ressourcer, både menneskelige ressourcer og dem i ren valuta.

 

Men hold lige en gang! Fordi køreramper og slisker er løsningen, der faktisk kan være gældende i flere aktuelle problemstillinger.

 

Ikke nok med, at det sparer penge og kan fylde ind for manglende eller måske endda unødvendig arbejdskraft, så er det også bare en hel genial løsning. Vi mennesker udvikler os hele tiden, og vi udvikler konstant løsninger, der får det hele til at køre lidt mere smurt. Her er køreramper og slisker ekstremt aktuelle, da de får hele processen med på-og aflastning til at gå langt mere gnidningsfrit.

 

På-og aflastning kan være mange ting- og derfor kommer køreramperne og sliskerne også i et ekstremt bredt sortiment, der sikrer sig, at der altid er der bedste løsning til netop dig, hvad end du skal bruge. Vi er også bare mennesker, og vi ved også godt, at man aldrig skal sige aldrig- så hvis din løsning ikke skulle findes, så har vi kompetente teknikere, der vil opfinde netop løsningen til dig!