home Rejser og ferie Få inspiration til en alternativ sommerferie

Få inspiration til en alternativ sommerferie

Det er vinter, og det er koldt og mørkt. Det er i denne tid, at mange drømmer sig frem til sol, varme og havvand, der nærmer sig kropstemperaturen. Sydeuropa er et populært rejsemål for mange danskere, da det ligger tæt og er garanti for høje temperaturer.

 

Aktiv ferie i smukke Norge

Naboerne mod nord minder på mange punkter om os. Kulturen og sproget forsikrer os om, at vi har noget tilfælles. Alligevel byder Norge på en helt fantastisk og barsk natur, der kan måle sig med de helt store naturoplevelser på tværs af kloden. Højfjeldsområder og nationalparker, vandfald og floder, samt et hav overvældene bjerge giver en masse muligheder for gode vandreture. Du kan ro i kajak eller tage på en populær fjordtur, hvor der er garanti for en naturoplevelse udover det sædvanlige. Lån penge billigt og vælg en allerede planlagt pakkeløsning eller få skræddersyet den helt perfekte rejseoplevelse.

 

En glemt perle

Kroatien er måske ikke det første, der falder dig ind, når du tænker på fantastiske badestrande med azurblåt vand, men igennem de seneste år er Kroatien blevet utroligt populært. Landet byder på utrolige naturoplevelser i form af nationalparker, vandfald, floder og kilometer lange badestrande. Øen Hvar er ekstremt populær, og den kroatiske gæstfrihed mærkes, når man traver gennem gaderne, hvor mange af bygningerne er flere hundrede år gamle. Hvar byder også på en perlerække af badestrande for hele familien.

 

Byen Dubrovnik ligger ved Adriaterhavet og anses af mange for at være Kroatiens hyggeligste og flotteste by. Kultur, arkitektur og historie fylder i gaderne, der dufter af det skønne dalmatiske køkken.

 

Det bedste af Storbritannien

England, Skotland og Wales er ikke garanti for sol og varme, men derimod fuld af kultur, historie og gode fortællinger. Besøg fantasiske Edinburgh, se om du kan spotte Loch Ness eller besøg den smukke skotske ø, Isle of Skye. Når I har fået nok af det skotske højland og dertilhørende whiskey, kan I passende slutte ferien af med et par afslappende dage i storslåede London. Byen, der byder på alt lige fra skøn mad og overdådige shoppingcentre til endnu mere kunst, kultur og historie.

Tag med de røde dobbeltdækkerbusser på sightseeing eller tag en af de ikoniske sorte taxaer. London er ikke et billigt rejsemål, men helt sikkert alle pengene værd. Lån penge billigt så du er sikker på, at du får det absolut meste ud af din rejse.