home Bil og motor Få favoritbilen til betalelige penge med flexleasing

Få favoritbilen til betalelige penge med flexleasing

Det er dyrt at være bilejer i Danmark, og det er ikke mindst på grund af registreringsafgiften. At få en bil på danske nummerplader er op til 150% af af afgiftsværdien. Det betyder kort fortalt, at mange biler bliver omkring dobbelt så dyre, fordi registreringsafgiften er så høj i Danmark. Det er ærgerligt for dig, hvis du har et ønske om at køre noget af det, der er rigtig sjovt. Køreturen er nemlig mere end bare at tage turen fra A til B for mange, og hvis du også har det sådan, så hæmmer den danske registreringsafgift dine muligheder betragteligt. Der er heldigvis godt råd, så du kan få lov til at køre noget af det lidt sjovere og samtidig få lov at køre lidt forskelligt. Flexleasing fra coreleasing.dk giver dig den mulighed, fordi du betaler registreringsafgiften i små månedlige rater, så det bliver mere betaleligt få lov at pleje din trang til at køre noget sjovt.

 

Månedlige rater på registreringsafgiften

Når du tegner en kontrakt med flexleasing, kommer du ikke helt til at undgå registreringsafgiften, men flexleasingen gør registreringsafgiften betalelig, fordi u kommer til at betale den i små månedlige rater. De månedlige rater afhænger typisk af, hvor længe du tegner din flexleasingkontrakt. Længere kontrakter giver typisk lidt lavere månedlige rater, mens du binder dig for længere tid.

 

Mulighed for at skifte ud i køretøjerne

Ved at bruge flexleasing skal du sælge bilen, når du er færdig med kontrakten. Nogle gange kan du tegne en kontrakt, hvor du sælger bilen tilbage til det selskab, du flexleaser hos. Andre gange skal du sælge bilen, men her skal du være opmærksom på, at bilen er afgiftsfri, og der er ikke det store danske marked for afgiftsfrie biler. Det betyder, at du ofte må kigge til udlandet, når du skal sælge din flexleasede bil. Det kan derfor være en gud idé at kigge efter en bil, der også er populær på udenlandske markeder. Det er til gengæld også fordelen ved flexleasing, fordi du har muligheden for at skifte ud i dine køretøjer. En stilren Mercedes kan hurtigt blive til en firhjulstrukken Audi, når kontrakten udløber. Især fordi bilen er billigere at sælge til udlandet, så du oftest vil have relativt nemt ved at finde en udenlandsk køber. Hertil kan det også argumenteres, at lækre biler bare går som varmt brød overalt. Køreglæde står i høj kurs i hele verden.