home Bil og motor Få en bil der kører langt på literen – læs med her

Få en bil der kører langt på literen – læs med her

Den har altid været din tro følgesvend, når de uendelige landeveje er blevet kørt tynde. Du kan næsten altid regne med den, og den har kun svigtet få gange, hvor det ikke har haft større betydning for jeres tur, men på din pengepung kan værkstedsregningen dog altid føles. Dette er aldrig en belejlig ting, og er det en ældre bil, kører den nok heller ikke så langt på literen, hvilket også er med til at udsulte sparegrisen. Det er selvfølgelig ikke rart, men nogle gange må man træffe nogle valg, som man bliver nødt til. Det er tragisk, men bliver din gamle kammerat lidt for dyr i drift, er det nok på tide at få investeret i en ny bil, der ikke vil tømme din pengepung.

Suzuki Swift

Er det ved at være tid til en ny bil, er det vigtigt, at du holder øjne og øre åbne, så du vælger den helt rigtige bil for dig. Er du en person, der bruger bilen meget, er det vigtigt, at du får købt en bil, som kører langt på literen. Disse biler kan du finde mange af rundt omkring på markedet, men hvis du vil have en bil, som emmer af køreglæde, bliver det ofte en dyrere omgang.

Dette har Suzuki dog gjort op med, og vil du have en ny bil til en fornuftig pris, er det dette mærke, du skal rette blikket mod. De har lavet en super miljøvenlig bil, der kører langt på litteren, samtidig med at den har de egenskaber, som gør, at køreglæden vil være i top. Modellen er Suzuki Swift, og den kan præstere 90 hestekræfter, men samtidig kan den altså køre over 20 kilometer på literen. Dette er helt unikt, og du frygter nok en skyhøj pris, men dette er ikke tilfældet, idet den kan købes fra 109.990, hvilket er helt fantastisk. Med Suzuki Swift får du rigtig meget bil for pengene.

Du får udstyr nok

Swift virker som en lille bil uden meget udstyr, men dette er helt forkert. Tager man et kig ind i kabinen, vil man hurtigt se en bil, som har alt det nyeste udstyr, hvilket bidrager til en høj køreglæde. Sikkerheden er ligeledes i top, og det går man heller ikke på kompromis med hos Suzuki. Kort sagt kan det siges, at hvis du vil have en ny og billig bil, der har det hele, er Swift modellen det rigtige valg.

Besøg også online magasinet BilFo her